Anahtar Kelimeler: Alaçatı Festivalinde renkli kortej

Alaçatı Ot Festivalinde renkli kortej
İzmir'in Çeşme ilçesinde, 12. Alaçatı Ot Festivalinin ikinci gününde gerçekleşen festival korteji renkli görüntülere sahne oldu.
"Yeniden Doğuş" temasıyla başlayan 12. Alaçatı Ot Festivali, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Festivalin ikinci günündeki festival korteji ise yine büyük katılımla ve renkli görüntülere sahne oldu.
En önde "Ülkemizin başı sağolsun" pankartının yer aldığı festival kortejine, sivil toplum kuruluşları ve turistik otellerin temsilcileri de katıldı. Bandolar eşliğinde gerçekleşen kortejde, animasyon ekipleri renkli görüntüler oluştururken, çok sayıda festival ziyaretçisi cep telefonları ile festival kortejini görüntüledi. Büyük ilgi çeken festival korteji, Çeşme Belediyesi Alaçatı Ek Hizmet Binası önünde sona erdi. Belediye Başkanı Oran, kortejin sona ermesinin ardından burada bir bir konuşma yaptı.
Başkan Oran, "Baharın gelişini kutladığımız, doğanın bereketine teşekkürlerimizi sunduğumuz Alaçatı Ot Festivalimizde bu yıl temamızı ‘Yeniden Doğuş’ olarak belirledik. Toprağın uyanışını, pırıl pırıl bir baharın gelişini dayanışma şölenine çevirmek istedik. El ele verdiğimizde, yan yana durduğumuzda çok güzel oluyoruz, tarihe yön veren destanlar yazıyoruz. Bundan sonra da Anadolu toprağı gibi cömert, nisan yağmurları kadar adil olacağız Mustafa Kemal’in düşünü kurduğu o büyük hedefe hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.
Festival kortejine ayrıca; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, CHP İzmir Milletvekili ve 28. dönem Milletvekili adayı Sevda Erdan Kılıç, CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili adayları, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu da katıldı.

Ot Festivalinde Karsu rüzgarı
Festivalin ikinci gününde Karsu, Alaçatı'da sevenleriyle buluştu. Festival alanını dolduran Alaçatılılar, Karsu’nun en sevilen şarkılarıyla baharı karşıladı. “Neredesin Sen” şarkısını katılımcılarla birlikte söyleyen Karsu, büyük alkış aldı.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 29.04.2023 15:22:00 945 0

Tarih: 29.04.2023 15:22 Güncelleme: 29.04.2023 15:22
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00