ŞEHZADELER - Akpınar Mahallesinde, Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever işadamlarının katkısı ile yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi´nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri (MAGİD) üyelerinin katkıları ile yapılan Akpınar Mahallesi Taziye ve Kültür Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Taziye ve Kültür Evi´nin açılış törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mustafa Cesur, MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları, hayırsever işadamları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akpınar Mahallesine yapılan Taziye ve Kültür Evi nedeni ile Şehzadeler Belediyesine teşekkür eden Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Saknuk ?Mahallemizde yapılan Taziye ve Kültür Evi´nin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Böylesine güzel bir açılışta bizleri bir araya getiren başta Sayın Belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik ve MAGİD Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Akpınar Mahallemizin böylesine güzel bir esere kavuşmasında emeği geçen tüm herkese şahsım ve Akpınar Mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Akpınar Taziye ve Kültür Evimiz mahallemize hayırlı olsun? dedi.

?AKPINAR MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN?

Manisa girişimci İnşaat Müteahhitleri olarak Belediyeler ile ortak projeler yaptıklarını ifade eden MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz ?Öncelikle böylesine anlamlı bir tesisin açılışında hep birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyor hepinize hoşgeldiniz diyorum. Daha öncesinde Yunusemre Belediyemiz ile böylesine bir projede ortak bir çalışma yapmıştık. Daha sonrasında geçtiğimiz Ramazan ayında Sayın Belediye Başkanımız ile bu konuda bir görüşme yapmıştık. Böylesine bir projenin içinde olalım istedik. Başkanımıza bu konuyu ilettiğimizde bize olumlu yaklaştı. Birlikte bir istişare ettik. Bulunduğumuz alanın bir tarafının demiryolu olması bir tarafının da okul olması nedeni ile kimseye bir rahatsızlık vermeyeceğinden, bu alanda yapılmasında karar kıldık. MAGİD olarak bizlerde yönetim kurulu üyelerimiz ve dernek üyelerimiz ile birlikte buraya bir katkı sunduk. Ramazan ayının hemen ardından projeleri hazırlandı ve kısa süre içerisinde de yapımı tamamlanmış oldu. Çevre düzenlenmesi ve içyapısıyla gayet güzel bir bina hizmete açılmış oldu. Bu güzel binamızı mahallemizin sakinlerine teslim edeceğiz. Bu güzel esere başta mahalle muhtarımız olmak üzere tüm mahalle halkımızın sahip çıkacaklarını ümit ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

?HAYIRSEVERLERİMİZİ HER ZAMAN ÖNEMSİYORUZ? 



Akhisar'da hurda deposunda yangın kontrol altına alındı

Akhisar'da hurda deposunda yangın kontrol altına alındı

Saruhanlı’nın Büyükbelen ve çay mevkiinde başlayan yangınlar ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı.

Saruhanlı’da Yangın…

Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti .

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı kazada, alev topuna dönen motosikletin sürücüsü feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

Motosiklet alev topuna döndü, sürücü yanarak hayatını kaybetti

Akhisar ve Köprübaşı ilçelerindeki orman yangınları kontrol altına alındı.

Köprübaşı ve Akhisar yangınları kontrol altına alındı

Manisa İl Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk için, kurumda görev değişikliği nedeniyle veda programı düzenlendi.

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu.

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu

Kütahya’nın Gediz İlçesine bağlı Yeşilçay köyünde yapılan yağmur duası çevre köylerinde büyük bir katılımıyla gerçekleştirildi.

GEDİZ YEŞİLÇAY KÖYÜNDE YAPILAN YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çınarobaspor, teknik direktörlüğe Musa Öz'ü getirdi.

Çınarobaspor'da Musa Öz dönemi

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde zirai alanda başlayan yangının ormana sıçraması sonrası devam eden yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Köprübaşı ilçesinde de orman yangını başladı

Alaşehir ilçesinde sürücüsünün farlarını açtığı otomobil seyir halindeyken birden alev alarak yandı. Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Otomobil alev alev yandı

Yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Kayıp yaşlı adamdan 4 gündür haber yok

Kamyonundaki arızayı kontrol etmek için aracından inen sürücü, bir başka kamyonun arkadan çarpması üzerine olay yerine hayatını kaybetti.

Kamyonundaki arızayı kontrol için inen sürücü başka bir kamyonun altında kaldı

Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 40 bin 892 sentetik ecza hapı ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Manisa’da jandarmadan uyuşturucuya darbe

Kadın arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs, kendisini asarak intihar etti.

Kadın arkadaşını öldürüp intihar etti

Bahçelerinin zarar gördüğünü düşünerek yangın yerine geldi

Bir asırdır antik kentte yaşayan Durmuş dedeyi zar zor ikna ettiler

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 1.10.2016 13:41:37 577 0

Tarih: 01.10.2016 13:41 Güncelleme: 01.10.2016 13:41
Haberi Sesli Oku
26.07.2025 17:03:00