Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10851,80%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87

Ak Parti Saruhanlı İlçe Teşkilatı'ndan Kutlu Doğum” Etkinliği

Ak Parti Saruhanlı İlçe Teşkilatı

Saruhanlı Ak Parti İlçe Teşkilat ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları ortaklaşa Büyükbelenli vatandaşlarla Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında kutlama programı düzenledi.

BÜYÜKBELEN - Saruhanlı Ak Parti İlçe Teşkilat ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları ortaklaşa Büyükbelenli vatandaşlarla Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında kutlama programı düzenledi.

Büyükbelen Mahallesi'nde yeni yapımı tamamlanan düğün salonunda düzenlenen etkinliğe,  Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç, Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Ak Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Saruhanlı Belediyesi Meclis üyesi İbrahim Erselvi ve mahalleden çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Parti Saruhanlı İlçe başkanı Ahmet Gökmen'in Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan kutlama töreninde, Mütevelli Ortaokul Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Yusuf Bayer günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Bayer, konuşmasında, Ümmetin Sevgilisi, iki cihan serveti, rahmet elçisi insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük Peygamber Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V) dünyaya teşrifinin1444'üncü yıldönümünü kutlamak için biraraya geldiklerini kaydetti.

Yaklaşık 1600 kişinin katıldığı kutlama programında tasavvuf musikisi ve ilahi gurubu tarafından ilahiler söylendi, semazen gösterisi yapıldı.

Program sonrası misafirlere lokma ikram edildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor