SARUHANLI - 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Ak Parti'den Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba ve Sarıçam mahallelerini ziyarette bulundu. 

Ziyaretinde, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüsyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve Partililer katıldı. 

Aydemir, ziyaretinden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin Ak Parti'ye ihtiyacı olduğunu, istikrarın devam etmesi gerektiğini ifade ederek, İnşallah Manisa'dan 5 Milletvekili çıkaracağız.” Dedi. 

Aydemir, Ak Parti tek başına iktidar olacak. Alabilecek en yüksek oyu alacağız. Manisa da zaten birinciyiz. Birinciliğimiz devam edecek. Bu yedi olur altı olur, bilemem yani. Sayı vermek benim tarzım değil. Bunu inşallah millet belirleyecek.” diye konuştu. 



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 5.05.2015 15:38:32 1285 0
Tarih: 05.05.2015 15:38 Güncelleme: 05.05.2015 15:38
Haberi Sesli Oku