MANİSA - AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, 2015 Genel Seçimleri`nde partisine daha iyi hizmet sunmak için Manisaspor`daki görevinden istifa etti. 
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı ve Manisaspor Reklam ve Sponsor Sorumlusu Kumbaracı, 2015 Genel Seçimlerinde partisine daha iyi bir hizmet sunmak için istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Manisa İl Sosyal İşler Başkanlığı görevinden sonra genel merkez tarafından tek adayla gidilen kongrede Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine getirilen Kumbaracı; ``25 Haziran 2014`te kongreyle Manisaspor Kulübü yönetim kurulu üyeliğine, 15 Şubat 2015`te yine kongreyle AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. Her iki görevin de ne denli önemli olduğunun bilincinde, bu iki görevi aynı anda yürütmenin de meşakkatli olacağı düşüncesindeyim. Bu nedenle çok sevdiğim Manisaspor`umdan, Ak Parti`de daha iyi hizmet etmek için istifa ediyorum. Bundan sonra şehrimizin değerlerinden biri olduğuna inandığım Manisaspor Kulübü`müze bir taraftar olarak hizmet ve destek vereceğimi belirtmek isterim. Yönetim kurulu üyeliğim boyunca beraber çalıştığım arkadaşlarıma ve çalışmalarımıza destek veren spor camiasına ve basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Manisaspor Kulubü`müze başarılar diliyorum. `` dedi.
2015 Genel Seçimlerinin AK Parti için önemli olduğunu dile getiren Başkan Kumbaracı, ``Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın meşalesini yaktığı, Başbakanımız, Hocamız Sayın Ahmet Davutoğlu`nun büyük bir ivmeyle devam ettirdiği bu hizmet, 2015 Genel Seçimleriyle beraber çok daha büyük atılımları beraberinde getirecektir. Yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, 2023 vizyonuyla perçinleşecek yatırımların, milletimizin ve ülkemizin müşterek geleceğinin inşa edileceği bu büyük adımların dönüm noktalarından biri olan 7 Haziran`daki genel seçimler, bizim için diğer alanlardaki tüm çalışmalarımızdan çok daha değerli ve çok daha önceliklidir. Bu nedenle; parti büyüklerimizin gece gündüz demeden, uykusuz kalarak çalıştığı bir ortamda sportif görevlerimi askıya almaya karar verdim. Ve bunu tüm ekibimden de ayrıca istirham ediyorum. 2015 Genel seçimlerine dek, AK Partimize gönül vermiş tüm kadınlarımızın en öncelikli amacı; partimizin oy oranını artırmaya yönelik özverili bir çalışma yapılması ve tüm Manisalı vatandaşlarımıza ulaşıp bu seçimlerin önemini anlatılması olmalıdır. `` şeklinde konuştu.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.03.2015 12:25:36 922 0
Tarih: 11.03.2015 12:25 Güncelleme: 11.03.2015 12:25
Haberi Sesli Oku