MANİSA - Süper Lig´de mücadele veren Teleset Mobilya Akhisarspor, 5 Kasım Pazar günü oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk, Alanyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Süper Lig´de mücadele veren Akhisarspor, Yılmaz Atabarut Tesislerindeki bakım çalışması nedeniyle Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-Siyahlılarda diz bölgesindeki sakatlığı süren Olcan Adın takımla çalışmalara katılmadı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, zorlu bir ekiple mücadele edeceklerini ancak evlerindeki seriyi de sürdürmek istediklerini ifade etti. Geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçını değerlendiren Buruk, ?Başakşehir´de oyuna baktığımızda maç içinde özellikle ikinci devre oyun bize de dönmüştü. Yani sahadan galibiyetle ayrılabileceğimiz fırsatlar geldi. Hem de oyunun son bölümüne baktığımızda yani rakibin aldığı risklerden sonra bizim kazandığımız toplarla rakip kaleye daha doğru gidebilseydik, sonlandırmayı daha iyi yapabilseydik, belki maçı kazanma şansımız da vardı. Aslında son bölümde çok pozisyon da vermedik. Yani rakibin aldığı risklerin karşısında rakibe pozisyon da vermedik ama son dakika tabii ki ceza sahasının içine gelen bir top kalabalık alanda gole döndü. Tabii ki bu üzücü. Oynadığımız oyunun karşılığını alamadığımızı düşünüyorum. En son Trabzon deplasmanında attığımız 6 gol ve kazanmamız, deplasmandaki oyunumuzun şekillenmesine yol açmıştı. Bu maçta da gördük ki hem iyi bir takımımız var, hem cesur yürekli, sahada her şeyi yapan bir oyuncu grubumuz var. Maça iyi başlamasak da sonraki bölümde Başakşehir gibi bir takımı özellikle ikinci yarıda zaman zaman kendi sahasından çıkartmadık, gol pozisyonuna girdik" dedi.

"Evimizdeki seriyi sürdürmek istiyoruz"
Sahalarında 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldıklarını hatırlatan Buruk, "Ligin iyi bir takımı ile oynayacağız. Yani özellikle attığı gol sayısı, oyuncu kalitesi, özellikle hücum hattındaki oyuncuların kalitesi ligin belki en iyi hücum hatlarından birine sahip bir takımla oynayacağız. Burada kendi sahamızda oynamanın bir avantajı var. Taraftarımızla birlikte burada aldığımız 4 galibiyet ve 1 beraberlik var. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Yani kendi sahamızda tekrar kazanıp hem puanımızı 20´ye yükseltmek hem de sıralamadaki yerimizi yukarıya çekmek istiyoruz. Burada ilk hedefimiz kendi sahamızda kazanmak. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Kendi doğrularımızı tekrar sahaya yansıtıp bu haftaki maçı kazanıp inşallah son iki haftaki beraberlik ve deplasmandaki mağlubiyet tekrar kazandığımız takdirde üst sıralara tekrar yükseleceğiz" diye konuştu.

"İlk yarıdaki puanlarımız ikinci yarıdaki hedefimizi belirleyecek"
Ligde zorlu bir periyota girdiklerini işaret eden Buruk, "Lige her hafta maç maç bakıyoruz. Zorlu bir periyottayız. Özellikle Başakşehir maçını da koyduğumuzda 5 deplasman 3 iç saha maçımız vardı. Birini geçirdik ve zorlu periyot ve zorlu deplasmanlar var. Burada biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. O yüzden maç maç gideceğiz. Açıkçası kafamda oluşan bir puan tahmini yok. Tek amacımız tüm maçları kazanmak olacaktır. Zorlu bir fikstür var. İlk yarının sonuna kadar toplayacağımız yüksek puanlar bizim aşağı yukarı yani ikinci yarıdaki hedeflerimizi de daha net ortaya çıkartacaktır? dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Doktor ile emekli öğretmenin mesai kavgası karakolda bitti

Cinsel saldırı suçundan aranan şüpheli yakalandı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

MASKİ’de öncelik iş sağlığı ve güvenliği

Başkan Balaban zabıtayı unutmadı

İşyerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Şampiyonlar Alaşehir'de alkışlarla karşılandı

Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Bıçaklı kavga cinayetle sonuçlandı!

Feci kazada iki araç hurdaya döndü! 3 kişi yaşamını yitirdi

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.11.2017 08:04:53 481 0

Tarih: 01.11.2017 08:04 Güncelleme: 01.11.2017 08:04
Haberi Sesli Oku
5.09.2025 19:11:00