Anahtar Kelimeler: Akhisar Çevreci Tesisi Muhtarlardan

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Akhisar’da görev yapan mahalle muhtarlarını ilçede hizmet veren atıksu arıtma tesisi hakkında bilgilendirdi. Başarılı bir şekilde işletilen çevre dostu tesis muhtarlardan tam not aldı.  

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisinde ilçeye bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi MHP Akhisar Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Aybars Özbilgin, şube müdürleri ve teknik personel de yer aldı. Tesiste mahalle muhtarlarına atıksuyun dönüşüm süreci anlatıldı. Mahalle muhtarları çevreci tesisin başarılı bir şekilde işletilmesinden kaynaklı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Bereketli Havzalar MASKİ’nin korumasında

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, yaptıkları programlarda amaçlarının tesise gelen atıksu ile alıcı ortama bırakılan çıkış suyu arasındaki farkı mahalle muhtarlarıyla paylaşmak olduğunu söyledi. İdare olarak vatandaşa sadece içme suyu temin etmediklerini belirten Çevik, evsel nitelikli atıksuları arıtarak bereketli havzaları koruma altına aldıklarının altını çizdi.

Mahalle muhtarları atıksuyun dönüşüm sürecinin önemini tesisi gezdikten sonra anladıklarını ifade ederek, açıklamalarda bulundular.

Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bünyaniosmaniye Mahalle Muhtarı İhsan Gümüş, “MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik bizleri Akhisar Atıksu Arıtma Tesisini gezmek için davet etti. Bizde severek kabul ettik. Daha önce hiç böyle kapsamlı gezmemiştik. Kirli suyun neredeyse içilecek su gibi tesisten çıkması muazzam bir şey” ifadelerini kullandı.

Akhisar Ulucami Mahallesi Nesime Şakrak, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin hizmetlerinden memnunuz. Yağmur suyu ızgaralarımızın ve kanalizasyon hatlarımızın temizlenmesinden çok memnunuz. Aradığımızda ulaşabiliyoruz. Hizmetleri zamanında alabiliyoruz. Bu nedenle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Zeytinliova Muhtarı Gülten Demir, “Tesisimizi gezdik, gördük ki çok güzel. Suyun nasıl arıtıldığını da gördük. Cengiz Başkanımıza her şey için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Erdelli Muhtarı Mehmet Çetin, “Daha önce atıksu arıtma tesisi gezmemiştik. Atıksuyun, temiz suya dönüşmesini gördük. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Cengiz Başkanın hizmetlerinden çok memnunuz” açıklamasını yaptı.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 11.04.2021 15:31:00 1573 0

Tarih: 11.04.2021 15:31
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00