AKHİSAR - Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Ligin 9. Haftasında Manisa 19 Mayıs Stadında konuk edeceği Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. 
Gaziantep deplasmanındaki aldığı yenilgi ardından A Milli maç arası olması nedeniyle, 4 günlük iznin sonunda Yılmaz Atabarut Tesisleri`nde çalışmalara başlayan Yeşil-Siyah`lılarda son maçta sakatlanan Bruno sol arka kasığındaki yırtık nedeniyle idmana katılamadı. Sakatlığı süren Kenan Özer ve izinli oyuncular Theofanis Gekas, İbrahima Sokno kaleci Oğuz Dağlaroğlu ile A Amilli Takımda bulunan kaptan Bilal Kısa da idmana katılmadı. Sakatlığı süren Merter Yüce ise takımdan ayrı doktor eşliğinde düz koşu yaptı.
Yeşil-Siyahlılar ilk idmanda artırmalı kondisyon ve 5’e 2 pas yaptı. Öte yandan sarı kart sınırında bulunan oyuncular Saidi, Uğur, Bilal ve Zokora ise teknik heyetin ilerde kadro kurmada sıkıntıya düşürmeme konusunda oyunculara uyarılar yaptığı bildirildi.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan defans oyuncusu İsmail Konuk ise yaptığı açıklamada; “son haftalarda özellikle deplasmanda kötü sonuçlar alıyoruz. Milli maç nedeniyle bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz ve Altınordu ile bir hazırlık maçımız var. Bu hazırlık maçını ve arayı iyi değerlendirip Mersin maçında iyi bir performans sergileyip galip gelmek istiyoruz” dedi.
Sakatlıkların ardından formasına kavuşan ve yüksek performansı ile teknik heyetin ilk 11 kadrosunda yer alan Konuk bu formaya sahip çıkacağını ve terletmeye devam edeceği vurgusunu yaptı.



Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

Somaspor'dan kadroya 3 takviye

Öğrencilerden enerji tasarrufu sağlayan sistem

Şüpheli araçtan 50 gram esrar çıktı

Manisa'da 7 ayrı suçtan aranan firari kıskıvrak yakalandı

CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

Boşandığı karısının dayısını öldürdü

Tırın çarptığı mopette bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ayşegül Akın: “Sigorta Bir Formalite Değil, Hayati Bir Güvencedir”

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 12.11.2014 09:19:32 644 0
Tarih: 12.11.2014 09:19 Güncelleme: 12.11.2014 09:19
Haberi Sesli Oku