AKHİSAR - MASKİ Genel Müdürlüğü Akhisar ilçesine bağlı merkez yerleşim yerlerinden Ulucamii Mahallesinde başladığı kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak’a bir ziyarette bulundu. Muhtar Şakrak “Mahalle sakinlerimiz sevinçten ağladı. Ne zaman Büyükşehir ve MASKİ’den hizmet talep etsek, kısa sürede çözüm üretildi. Cengiz Başkanımızdan her zaman memnunuz” dedi.   

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımları ile yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar’ın Ulucamii Mahallesinde de hat bulunmayan hanelerin olduğu bölgede başlanan kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Döşeme işi tamamlanan noktalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli kontroller de yapıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığından Şube Müdürü Necip Kurtarıcı, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Fahri Dinçer, MASKİ İlçe Şefi Ali Tekinol ve yetkili personel ile birlikte Ulucamii mahalle muhtarı Nesime Şakrak’a bir ziyarette bulundu. Yapılan çalışmanın büyük önem arz ettiğini belirten muhtar Şakrak, mahallede yaşayan insanların büyük sevinç yaşadığını ifade etti.

“Yapılan çalışmanın bizim için önemini anlatmaya inanın kelimeler yetmez”

Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak, “Yapılan çalışmanın bizim için önemini anlatmaya inanın kelimeler yetmez. Mahalle sakinlerimiz sevinçten ağladı. 4 yıllık muhtarlık dönemimde Büyükşehir ve MASKİ’den ne zaman hizmet talep etsek, kısa sürede çözüm üretildi.  Geçtiğimiz sene de mahallemizdeki yağmur suyu ızgaraları itinalı bir şekilde temizlendi. Temizliklerin ardından biz hiçbir sorun yaşamadık. Cengiz Başkanımızdan her zaman memnunuz. Ziyaretinizden büyük memnuniyet duyduk. Emek verenlerden Allah razı olsun” dedi.

“Başkanımız Cengiz Ergün verdiği sözü tutuyor”

Muhtar Nesime Şakrak’ın hizmet karşısında duyduğu mutluluğa ortak olan Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatı ile Ulucamii mahallemizdeki kanalizasyon hattı sorununa hızlı bir şekilde çözüm getirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Sizlerin duymuş olduğu bu memnuniyet bizlerin işimize daha sıkı sarılmamızı sağlıyor” dedi. 



Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

Yağışlı hava kazayı beraberinde getirdi

Salihli'de kamyonet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Seyir halindeki minibüsün üstüne ağaç devrildi

Otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

Tarlada ölü olarak bulundu

İş kazası: 1 ölü

Üniversiteli genç kız arkadaşının evinde ölü bulundu

Şehit ateşi Muğla'ya düştü

Apartman dairesinde yangın: 5 kişi kurtarıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 25.07.2022 18:13:00 868 0
Tarih: 25.07.2022 18:13 Güncelleme: 25.07.2022 18:13
Haberi Sesli Oku