Anahtar Kelimeler: Akhisar Kuzeygücü lideri

Akhisar Kuzeygücü Fk grup lideri oldu

Akhisar Kuzeygücü FK, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen U-14,U-15,U-16 liglerinin devamında U-17 Liginde de katılım sağladı.

Akhisar Bölgesinden oluşan Gördes Belediyespor, Soma Karaelmas Spor, AkhisargücüFk ve KuzeygücüFk olarak dört takımdan oluşan gruptan 6 maçı alarak nağmalup grup lideri olarak ligi bitirmiştir. Akhisar’ın yeni kulüplerinden olan Akhisar Kuzeygücü FK kısa sürede Akhisar futbolunda önemli bir konuma yerleşmiş olup, tüm yaş gruplarında resmi olarak katılım sağlamaktadır.

Kulüp Başkanı Ekrem KURT: “ Öncelikle U-17 takımımda top koşturan genç sporcularımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İlk defa lige girmemize rağmen ligi kaliteli ve düzgün bir futbolla grup lideri bitirmek gurur verici. Gençleri kutluyorum. Lig boyunca tüm maçlarınızı izlemeye çalıştım. Kulübümüzün Vizyonu olan ne varsa maşallah hepsini kavramış ve sahada davranışa dönüştürmüş olarak gördüm. Futbol oyunun yanında özellikle rakiple ve hakemle değil de tamamen topla oynamak istemeleri, oyuncuların kendi arasında ve rakip oyuncularla olumlu iletişimleri, hocalarıyla kurmuş oldukları diyalog becerisi, oyun içinde rakibine olan saygıları, yerde olan rakiplerini kaldırmadan bölgeden uzaklaşmamaları, maç sonrası sevinçlerinde kontrollü olmaları, soyunma odalarını buldukları gibi bırakmaları, argo ve olumsuz söz ve cümle kullanmamaları… vb konularında hassasiyetlerimizin hemen hemen hepsini kavramış ve uygulamış olmaları beni ayrıca memnun etmiştir.  Bu konuda eğitim veren çok kıymetli Antrenörlerimiz Süleyman Deral, Gökmen POME ve Bilal ORUÇ hocalarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendilerini sadece Futbol hocası olarak değil bir eğitimci olarak görüyorum.  Sporcularımıza bilimsel bir yöntem ile birlikte, ahlaki davranışları da kazandırmaları bizim başarımızda etkisinin çok büyük olduğunu ve velilerin bizi tercih etmelerinin en büyük nedenlerinden biri olduğunu düşünüyorum.

Kulübümüzün başarılarında en büyük destekleri olan Yönetim Kurulu arkadaşlarım; Ali Rıza Çelik, Recep Oktay, Hüseyin Duvan, Ferdi Deren Mustafa Dağlar ve Süleyman Akarsu’ya, çok kıymetli Üyelerimize, Tesis, malzeme ve Araç konularında bize destek veren Akhisar Belediye’sine teşekkürlerimi sunarım.

Sonuç olarak Akhisar’ımızın tanınan ve tercih edilen esnaflarından Dayıoğlu Kasabı sahibi Okan Güleş beyin “Şampiyon gençlerimize ikramda bulunur musun” teklifimizi kırmayıp kabul etmesi, bizleri ağırlaması nedeniyle kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun, mekanın bereketini artırsın.” dedi.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.05.2023 09:00:00 970 0

Tarih: 23.05.2023 09:00
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00