Anahtar Kelimeler: Akhisar Kuzeygücü lideri

Akhisar Kuzeygücü Fk grup lideri oldu

Akhisar Kuzeygücü FK, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen U-14,U-15,U-16 liglerinin devamında U-17 Liginde de katılım sağladı.

Akhisar Bölgesinden oluşan Gördes Belediyespor, Soma Karaelmas Spor, AkhisargücüFk ve KuzeygücüFk olarak dört takımdan oluşan gruptan 6 maçı alarak nağmalup grup lideri olarak ligi bitirmiştir. Akhisar’ın yeni kulüplerinden olan Akhisar Kuzeygücü FK kısa sürede Akhisar futbolunda önemli bir konuma yerleşmiş olup, tüm yaş gruplarında resmi olarak katılım sağlamaktadır.

Kulüp Başkanı Ekrem KURT: “ Öncelikle U-17 takımımda top koşturan genç sporcularımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İlk defa lige girmemize rağmen ligi kaliteli ve düzgün bir futbolla grup lideri bitirmek gurur verici. Gençleri kutluyorum. Lig boyunca tüm maçlarınızı izlemeye çalıştım. Kulübümüzün Vizyonu olan ne varsa maşallah hepsini kavramış ve sahada davranışa dönüştürmüş olarak gördüm. Futbol oyunun yanında özellikle rakiple ve hakemle değil de tamamen topla oynamak istemeleri, oyuncuların kendi arasında ve rakip oyuncularla olumlu iletişimleri, hocalarıyla kurmuş oldukları diyalog becerisi, oyun içinde rakibine olan saygıları, yerde olan rakiplerini kaldırmadan bölgeden uzaklaşmamaları, maç sonrası sevinçlerinde kontrollü olmaları, soyunma odalarını buldukları gibi bırakmaları, argo ve olumsuz söz ve cümle kullanmamaları… vb konularında hassasiyetlerimizin hemen hemen hepsini kavramış ve uygulamış olmaları beni ayrıca memnun etmiştir.  Bu konuda eğitim veren çok kıymetli Antrenörlerimiz Süleyman Deral, Gökmen POME ve Bilal ORUÇ hocalarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendilerini sadece Futbol hocası olarak değil bir eğitimci olarak görüyorum.  Sporcularımıza bilimsel bir yöntem ile birlikte, ahlaki davranışları da kazandırmaları bizim başarımızda etkisinin çok büyük olduğunu ve velilerin bizi tercih etmelerinin en büyük nedenlerinden biri olduğunu düşünüyorum.

Kulübümüzün başarılarında en büyük destekleri olan Yönetim Kurulu arkadaşlarım; Ali Rıza Çelik, Recep Oktay, Hüseyin Duvan, Ferdi Deren Mustafa Dağlar ve Süleyman Akarsu’ya, çok kıymetli Üyelerimize, Tesis, malzeme ve Araç konularında bize destek veren Akhisar Belediye’sine teşekkürlerimi sunarım.

Sonuç olarak Akhisar’ımızın tanınan ve tercih edilen esnaflarından Dayıoğlu Kasabı sahibi Okan Güleş beyin “Şampiyon gençlerimize ikramda bulunur musun” teklifimizi kırmayıp kabul etmesi, bizleri ağırlaması nedeniyle kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun, mekanın bereketini artırsın.” dedi.



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.05.2023 09:00:00 639 0

Tarih: 23.05.2023 09:00

Haberi Sesli Oku