AKHİSA - MANİSA´nın 17 ilçesiyle tanıtıldığı 85´inci İzmir Enternasyonal Fuarı´nda, Akhisar da zeytin ve zeytin yağıyla fuarın yıldızı oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, stantta konuklarına zeytin ve zeytin yağı ikram ederken, ziyaretçiler de Akhisar´a büyük ilgi gösterdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin girişimleriyle 85´inci İzmir Enternasyonal Fuarı´nda onur konuğu il olan Manisa, 17 ilçesiyle fuarın yıldızı oldu. Akhisar da, zeytin ve zeytin yağıyla İzmir Fuarı´na damga vurdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Manisa standında kurulan Akhisar masasında, fuar ziyaretçilerine zeytin ve zeytin yağı ikram etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta, Akhisar´ın tanıtımına da önemli bir katkı sağlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür

Manisa´nın tanıtımı açısından fuarın onur konuğu olmalarının önemine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, ?Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e Manisa´mızın 17 ilçesinin tanıtımı için böyle bir katkıda bulunması nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Hisar Zeytincilik´e, Akhisar Ticaret Odası yönetimine, Akhisar Ticaret Borsası üyelerine, Toprak Zeytincilik´e ve Baktat Gıda´ya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum? dedi.



YUNTDAĞLI ÇOCUKLAR BU OYUNU ÇOK SEVECEK

MADOST ‘Sevgi ve Dostluk Buluşmasında Ertuğrul Günay'ı Manisa’da Ağırladı

Kemiklidere İlkokulu’nda Karne Coşkusu

İsyeri sahibi dükkanında öldüresiye darp edildi

Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 3.09.2016 09:24:33 685 0
Tarih: 03.09.2016 09:24 Güncelleme: 03.09.2016 09:24
Haberi Sesli Oku