AKHİSAR - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Yılmaz ?Akhisar Köfte? Coğrafi İşaret Tescil Belgesini uzun uğraşlar sonunda aldıklarını söyledi.
Manisa´nın Akhisar ilçesinin kendi adıyla anılan köftesi tescillendi. "Akhisar Köfte"nin Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Ürgüp ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayyibe Kaycıoğlu tarafından ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz´a teslim edildi. "Akhisar Köfte"nin tescili sonrasında katma değer oluşturmanın mümkün olabileceğini söyleyen Tescil Belgesi Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, ?Hem üreticilerin daha fazla para kazanmasını sağlarız hem de ülke olarak ihracat yaparak, markalaşarak katma değer oluşturabiliriz? dedi. 
Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Yılmaz ise "Akhisar Köfte" Coğrafi İşaret Tescil Belgesinin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.01.2018 08:18:06 824 0

Tarih: 16.01.2018 08:18
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri
24.04.2025 16:59:00