AKHİSAR - Akhisar Belediyespor´un, bu yıl kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla beğeni toplayan savunma oyuncusu Miguel Lopes´in bonservisi için Sporting Lizbon takımıyla masaya oturacağı öğrenildi. 
Spor Toto Süper Lig´de başarılı bir sezon geçirerek ligi 7. sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, iç transfer çalışmaları kapsamında ilk olarak kiralık oyuncuları gündemine aldı. Yeşil-siyahlılar, Sporting Lizbon´dan bir yıllığına kiraladıkları Portekizli savunma oyuncusu Hugo Miguel de Almeida Costa Lopes´in takımda kalabilmesi için Portekiz ekibiyle görüşme yapacak. Akhisar Belediyespor´da Teknik Direktör Okan Buruk´un özellikle üzerinde durduğu tecrübeli oyuncuyu mutlaka yeni sezonda takımda görmek istediğini rapor ettiği bildirildi. Yeşil-siyahlılar, takımı Lizbon´da 1 yıllık sözleşmesi kalan 30 yaşındaki defans oyuncusunun ilk olarak bonservisi ile almaya çalışacak, anlaşılamaması halinde ise tekrar kiralama yoluna gidileceği belirtiliyor. 
Tecrübeli oyuncu Süper Lig´de yeşil-siyah forma ile 31 maçta 3 gol ve 3 asist ile oynarken, kupada da 3 maçta görev yaptı. Öte yandan Ege ekibi yine kiralık olarak Medipol Başakşehir´den alınan golcü oyuncu Sokol Cikalleshi için de takımına bonservisi için müracaat edeceği ancak henüz resmi bir başvuru yapılmadığı öğrenildi.



Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 7.06.2017 08:27:42 0
Tarih: 07.06.2017 08:27 Güncelleme: 07.06.2017 08:27
Haberi Sesli Oku