MANİSA - Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Akhisar Belediyespor, ligin son haftasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takımın kaptanı Costodio´nun son kez forma giyerek futbolu bırakacağı öğrenildi.
Son haftalarda yakaladığı başarılı performansla kendinden söz ettiren Akhisar Belediyespor, ligin son haftasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri´nde başladı. Dizinden sakatlanan Mustafa Yumlu, belinden sakatlanan Caner Osmanpaşa ve idmanda ayak bileğinden sakatlanan Bokila idmana katılmazken Karademir Karabükspor maçında da forma giyemeyecek. Miguel Lopes ise özel izinli olduğu için ilk idmana katılamadı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni bir hede belirlediklerini aynı ciddiyetle sahaya çıkarak galip gelmek ve 51 puana çıkmak istediklerini ifade etti. En başta oyuncularına teşekkür ederek sözlerine başlayan Buruk, ?Haftalardır hayal ettiğimiz gibi hem bize yakışan hem onlara yakışan hem de Akhisar Belediyespor´a yakışan bir çizgi sergiliyorlar. Bu yüzden oyuncularıma isteklerinden, arzularından ve konsantrasyonlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum" dedi.

"Ligi 7. sırada bitirmeyi garantiledik"
Art arda gelen 6 galibiyetin ardından yeni bir hedef oluştuğunun altını çizen Buruk, ?Ligi 7. sırada bitirmeyi garantiledik ama hem oynayacağımız son maçta hem hedefimiz kazanmak hem de gol yememe çizgimizi korumak istiyoruz. Son maçta da bunları uygulayıp kazanmak istiyoruz. Puan olarak takımımız tarihinde ilk kez 48 puana ulaştı, şimdiki hedefimiz ligi 51 puanda bitirmek olacaktır? ifadelerini kullandı.
İyi bir takıma karşı mücadele edeceklerinin belirten Buruk, ?Karabükspor´un deplasmanda performansı çok olmasa da iç saha performansı çok daha iyi olan bir takım. Son maç yine aynı ciddiyetle ve aynı konsantrasyonla oynayacağız. 3 günlük iznin ardından bugün çalışmalara başladık. Yine doğru ve ciddi bir şekilde maça hazırlanacağız? diye konuştu

Kaptan Custodio futbolu bırakıyor
Portekizli oyuncu Custodio´nun bu hafta son kez maça çıktığını ve futbolculuk hayatını Akhisar Belediyespor´da sonlandırdığını kaydeden Buruk, ?Antrenman öncesi kaptanımız Custodio´yu saha ortasına çağırdım ve takım arkadaşlarına seslenmesini istedim. Artık bizim tarafımıza geçtin bugünkü konuşmayı sen yap diye ona takıldım. Kendisi çok fazla bir şey demedi. Bir an önce antrenmana başlamak istediler, antrenmanı da çok seviyorlar. Bu hafta son maçına çıkacak, gerçekten çok değerli ve kişilikli bir oyuncu. Biz bırakmasını istemedik, çok da ısrar ettik yönetimimizle birlikte ama onun verdiği bir karar var ona da saygı duyuyoruz. Artık bizim olduğumuz tarafa geçiyor, hocalık yapacak kendisi için bir gelecek çizdi. Kendisine futbolculuk kariyerinde olduğu gibi hocalık kariyerinde de başarılı olmasını diliyorum? sözlerini sarf etti.
Yeni sezon öncesi transfer raporunu yönetimi sunduğunu kaydeden Buruk, ?İlk isteğim şu anda elimdeki kadroyu tutabilmek olacaktır. İlk olarak kiralık ve sözleşmesi biten oyuncularla anlaşmak istiyoruz. Son maçta bizim için transfere etki edecek bir ölçü olacaktır. Belirlediğimiz ve beğendiğimiz oyuncuların üzerinde durmaya çalışıyoruz? dedi.



Saruhanlı ilçesindeki iki ayrı mahallede çıkan yangınların, tarım ekipmanlarından çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı belirlendi.

Saruhanlı’da orman yangınına neden olan şüpheli tutuklandı!

Salihli ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilen kamyon alev alev yandı. Yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Alev alan kamyon şarampole uçtu, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

emekli öğretmen olan 78 yaşındaki felçli kadın son zamanlarda sık sık akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gidiyordu.

Nefes borusuna kaçan mısır tanesi 5 ay sonra ortaya çıktı

Serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

25 yaşındaki genç denizde boğuldu

Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Karısını darp eden yeğenini öldürdü

"20 hanedeki 58 vatandaşımızı ve 110 küçükbaş ile 20 büyükbaş hayvanı tahliye ettik"

Afyonkarahisar’da bir köy tahliye edildi

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamına ışık tutacak “Saruhanlı Kitabı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

"Saruhanlı Kitabı" Gelecek Nesillere Işık Tutacak Bir Kültür Eseri Olma Yolunda

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde, Kıbrıs gazilerini yalnız bırakmadı.

Büyükşehir, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümünde Gazileri Unutmadı

Proje ile hem bireylerin güvende kalmasını sağlamak hem de ailelerin kaygılarını azaltarak yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor.

Büyükşehir’in “Ben Buradayım” Projesinde Bileklik Dağıtımı Sürüyor

Saruhanlı'da vefat ve Başsağlığı...

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ile toplam 14 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Manisa'da jandarmadan büyük uyuşturucu operasyonu

Manisa’da işlenen bir cinayet gün yüzüne çıktı.

Manisa’da kan donduran cinayet! Genç kız eşarpla boğuldu

Yaşar Üniversitesi yeni eğitim modeliyle öğrencilerine modern, esnek ve bireysel gelişime odaklı bir üniversite deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yaşar Üniversitesi’nden yeni nesil eğitim modeli: "4YU: Senin İçin Üniversite"

İzmir Ekonomi’ye ‘YÖKAK’ gururu

Eğitim kalitesine ‘YÖKAK’ tescili

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde İş Kurumu ve TOBB iş birliğiyle hayata geçirildi.

KÜTBO'dan istihdama destek

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.06.2017 08:31:29 517 0

Tarih: 01.06.2017 08:31 Güncelleme: 01.06.2017 08:31
Haberi Sesli Oku
23.07.2025 10:10:00