MANİSA - Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Akhisar Belediyespor, ligin son haftasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takımın kaptanı Costodio´nun son kez forma giyerek futbolu bırakacağı öğrenildi.
Son haftalarda yakaladığı başarılı performansla kendinden söz ettiren Akhisar Belediyespor, ligin son haftasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri´nde başladı. Dizinden sakatlanan Mustafa Yumlu, belinden sakatlanan Caner Osmanpaşa ve idmanda ayak bileğinden sakatlanan Bokila idmana katılmazken Karademir Karabükspor maçında da forma giyemeyecek. Miguel Lopes ise özel izinli olduğu için ilk idmana katılamadı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni bir hede belirlediklerini aynı ciddiyetle sahaya çıkarak galip gelmek ve 51 puana çıkmak istediklerini ifade etti. En başta oyuncularına teşekkür ederek sözlerine başlayan Buruk, ?Haftalardır hayal ettiğimiz gibi hem bize yakışan hem onlara yakışan hem de Akhisar Belediyespor´a yakışan bir çizgi sergiliyorlar. Bu yüzden oyuncularıma isteklerinden, arzularından ve konsantrasyonlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum" dedi.

"Ligi 7. sırada bitirmeyi garantiledik"
Art arda gelen 6 galibiyetin ardından yeni bir hedef oluştuğunun altını çizen Buruk, ?Ligi 7. sırada bitirmeyi garantiledik ama hem oynayacağımız son maçta hem hedefimiz kazanmak hem de gol yememe çizgimizi korumak istiyoruz. Son maçta da bunları uygulayıp kazanmak istiyoruz. Puan olarak takımımız tarihinde ilk kez 48 puana ulaştı, şimdiki hedefimiz ligi 51 puanda bitirmek olacaktır? ifadelerini kullandı.
İyi bir takıma karşı mücadele edeceklerinin belirten Buruk, ?Karabükspor´un deplasmanda performansı çok olmasa da iç saha performansı çok daha iyi olan bir takım. Son maç yine aynı ciddiyetle ve aynı konsantrasyonla oynayacağız. 3 günlük iznin ardından bugün çalışmalara başladık. Yine doğru ve ciddi bir şekilde maça hazırlanacağız? diye konuştu

Kaptan Custodio futbolu bırakıyor
Portekizli oyuncu Custodio´nun bu hafta son kez maça çıktığını ve futbolculuk hayatını Akhisar Belediyespor´da sonlandırdığını kaydeden Buruk, ?Antrenman öncesi kaptanımız Custodio´yu saha ortasına çağırdım ve takım arkadaşlarına seslenmesini istedim. Artık bizim tarafımıza geçtin bugünkü konuşmayı sen yap diye ona takıldım. Kendisi çok fazla bir şey demedi. Bir an önce antrenmana başlamak istediler, antrenmanı da çok seviyorlar. Bu hafta son maçına çıkacak, gerçekten çok değerli ve kişilikli bir oyuncu. Biz bırakmasını istemedik, çok da ısrar ettik yönetimimizle birlikte ama onun verdiği bir karar var ona da saygı duyuyoruz. Artık bizim olduğumuz tarafa geçiyor, hocalık yapacak kendisi için bir gelecek çizdi. Kendisine futbolculuk kariyerinde olduğu gibi hocalık kariyerinde de başarılı olmasını diliyorum? sözlerini sarf etti.
Yeni sezon öncesi transfer raporunu yönetimi sunduğunu kaydeden Buruk, ?İlk isteğim şu anda elimdeki kadroyu tutabilmek olacaktır. İlk olarak kiralık ve sözleşmesi biten oyuncularla anlaşmak istiyoruz. Son maçta bizim için transfere etki edecek bir ölçü olacaktır. Belirlediğimiz ve beğendiğimiz oyuncuların üzerinde durmaya çalışıyoruz? dedi.



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.06.2017 08:31:29 0
Tarih: 01.06.2017 08:31 Güncelleme: 01.06.2017 08:31
Haberi Sesli Oku