AKHİSAR - Türkiye Basketbol 1. Ligi´nde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı 21. hafta maçında yarın Yalova Group Belediye Basket takımının konuğu olacak.
Yalova´ya karayolu ile giden yeşil-siyahlılar bugün Yalova 90. yıl spor salonunda saat 17.00´de yapacağı son hazırlık ile çalışmalarını tamamlayacak. Akhisar´da eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Yalova 90. yıl Spor Salonu´nda yarın saat 16.00´de yapılacak müsabakayı Fatih Güler, Taner İbin ve Murat Tunç yönetirken Hakan Ak ise teknik gözlemci olarak görev yapacak. Yeşil-siyahlılar 28 puan ile 11 sırada bulunurken maç başına 80 sayı ortalamasıyla oynuyor. 26 puan ile 13. sırada yer alan ev sahibi ekip Yalova Group Belediye takımının ise maç başına 73 sayı ortalaması bulunuyor.
Geçen hafta evinde 2 sayı farkla lider Nesine.com Eskişehir Basket takımına yenilen konuk ekipte Leemire Goldwire 368 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken geçen hafta deplasmanda bir başkan lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor´a yenilen Yalova Group Belediye takımının ise en skorer oyuncusu 374 sayı ile Aubrey Gene Coleman bulunuyor.
Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Serhat Yapıcı´nın karşılaşmaya Cenk, Goldwire, Sercan, Reha, Tyler Smith beşlisi ile çıkması bekleniyor. Sezonun ilk devresi Akhisar´da oynanan karşılaşmada Akhisar Belediyespor rakibini 20 sayı farkla mağlup etmişti.
Akhisar Belediyespor ligin 22. haftasında 4 Şubat Cumartesi günü saat 18.00´de Pertevniyal Basket takımını konuk ederken, Yalova temsilcisi ise deplasmanda Mamak Belediye Akhisar DSİ takımının konuğu olacak.

Yeşil-siyahlılarda hedef ilk 8
Akhisar Belediyespor´da ligin kalan maçlarında fire vermeden rakiplerini geçerek ilk 8´e kalmanın planları yapılırken çeyrek final hesapları yapılmaya başlandı. Akhisar Belediyespor Menajeri Rıza Çakır ligdeki ilk 8 hedefini gerçekleştirmek adına çok çalıştıklarını kalan maçlarını fire vermeden sürdürmek istediklerini vurguladı.



Çocukluk arkadaşını kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını silahla vurdu! Kız meselesi kanlı bitti!

Soma ilçesinde kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölette balık ölümlerinin önüne geçmek için kurumlar seferber oldu.

Balıklar ölmesin diye zamanla yarıştılar

Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Mardin’de 72 ilden gelen bin 344 sporcunun katılımıyla Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yapıldı.

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardin’de şampiyon oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Özellikle gençlerimizde ve kadınlarımızda sigara kullanım oranları artmaya başladı"

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Berber oldukları öğrenilen iki arkadaş araçlarının yanında başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Tüyler ürperten olay! İki genç başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

Dizi ve sinema filmi setlerinde başlayan 15 yıllık dostluklarını, Kulyas 2 isimli korku tarzındaki sinema filminde oyunculuklarıyla taçlandırdı.

MUHTEŞEM İKİLİ KULYAS 2'DE

Sağnak Serra Kalaycı 200 metre karışık, 100 metre ve 200 metre sırtüstünde ikinci.

Yunusemreli yüzücüler SEM yarışlarında göz doldurdu

Meme kanseri tanısı konulan 88 yaşındaki bir hastaya, anestezi verilmeden, palyatif tedavi amacıyla mikrodalga ablasyon işlemi başarıyla uygulandı.

O hastanede ilk kez uygulandı

"Hastalarımız tahlil hizmetine çok hızlı ulaşabiliyor"

Menemen'de hastane konforunda poliklinik

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özel Aliağa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan eğitmenlere teşekkür sertifikası takdim etti.

Aliağa’da engelleri aşan eğitim

Alaşehir'de 2 bin 903 kök kenevir ve 8 kilo 820 gram kubar esrar ele geçirildi.

Alaşehir'de yasa dışı kenevir ekimine jandarma darbesi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Yaşayan İnsan Hazinesi - Kültürel Miras Taşıyıcısı Hayri Dev'i ölümünün 7. yılında saygı, hürmet ve özlemle anıyoruz" dedi.

Başkan Arslan vefatının 7. yılında Hayri Devi unutmadı

Kemalpaşa ilçesinde bakım ve onarım çalışması sırasında elektrik akımına kapılan genç işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay’ın elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiği olaya ilişkin davaoa sanık sayısı 45’e yükseldi.

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Belediye İş 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Atalay: "Cemil Başkan baskıyla, tehditle bizleri eline almaya çalışıyor"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan işçilerin eylemi 9'uncu gününde sürüyor

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 31.01.2017 11:25:01 464 0

Tarih: 31.01.2017 11:25 Güncelleme: 31.01.2017 11:25
Haberi Sesli Oku
18.07.2025 16:54:00