Anahtar Kelimeler: AKÇAY KILIÇDAROĞLU SORULAR

MANİSA - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımlarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu hedef aldı. Akçay ?Milli güvenlik sorunu ve beka tehdidi haline gelen Kılıçdaroğlu ve avenelerine gereken cevap 31 Mart´ta sandıktan çıkacaktır? dedi. 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımlarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na 6 soru yöneltti. Kılıçdaroğlu´nun Habertürk TV´de Didem Arslan Yılmaz´ın sorularını yanıtlarken ?Trump ´Türkiye´yi mahvederim´ dedi. Kim tepki verdi? Ben tepki verdim. Erdoğan tepki verdi mi? Hayır! Bahçeli tepki verdi mi? Hayır.? sözleriyle başlayan tartışmada MHP´li Erkan Akçay Kılıçdaroğlu´na 6 soru yöneltti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Kılıçdaroğlu´nu hedef alan Akçay CHP´nin ABD taşeronu genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün katıldığı televizyon programlarında ABD başkanı Trump´a tepki gösterilmediği iddiasıyla Sayın Genel Başkanımızı eleştirmiş, hak ettiği cevabı bizzat liderimizden almıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli´nin ABD´ye yönelik 1 sayfada yaptığı eleştirilere karşılık Kılıçdaroğlu 1 cümlelik tepkisini ?ABD´ye tepkiyi sadece ben gösterdim? diyerek pazarlamaya çalışması komik bir saptırmadır.? dedi. İşte Akçay´ın Kılıçdaroğlu´na soruları: 

?Konu açılmışken Kandil sözcüsü, ABD taşeronu, FETÖ muhibbi Kılıçdaroğlu´na soruyoruz:

1) Ekim 2018´de Almanya başbakanı Merkel FETÖ için daha çok bilgi isterken Kılıçdaroğlu bir tepki gösterdi mi? Hayır. 

2) PKK ve FETÖ´ya kucak açan ABD ve Avrupa ülkelerine Kılıçdaroğlu´nun bir çift sözü oldu mu? Hayır.

3) Kasım 2018´de AİHM terörü öven, terörist saldırıları provoke eden bir siyasinin (Selahattin Demirtaş) serbest bırakılmasını isterken Kılıçdaroğlu ne yaptı? Aynı koroya katıldı. 

4) Mart 2018´de Fransa´nın PKK/PYD ile Türkiye arasında arabuluculuk yapma hevesine Kılıçdaroğlu karşı çıktı mı? Hayır. 

5) Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi´nin her yıl raporlarıyla ülkemizin iç işlerine müdahale etme girişimlerine Kılıçdaroğlu ne tepki gösterdi? Aksine Türkiye´yi ve hükümeti Avrupa´ya şikayet etti. 

6) Avrupa Parlamentosu koridorlarında PKK sergisi açılırken Kılıçdaroğlu´nun gıkı çıktı mı? Hayır.

Bu soruların cevaplarını Türk milleti çok iyi bilmektedir. Ancak bilmediğimiz başka bir şey var: Kılıçdaroğlu zaman zaman yabancı ülkelerin büyükelçileriyle bir araya geldiğinde neler konuşuyor, gündemine neleri alıyor? Kılıçdaroğlu konuşmalarını kamuoyuyla paylaşmıyor, gizli görüşmeler yapıyor.

Milli güvenlik sorunu ve beka tehdidi haline gelen Kılıçdaroğlu ve avenelerine gereken cevap 31 Mart´ta sandıktan çıkacaktır.?



Saruhanlı’da 21–26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Çullugörece Mahallesi’nde Üreticiye Büyük Destek: Tarımsal Sulama Sondajı Tamamlandı

Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 6.03.2019 12:06:00 0
Tarih: 06.03.2019 12:06 Güncelleme: 06.03.2019 12:06
Haberi Sesli Oku