Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Parti’ Ekrem Cıllı Atandı

SARUHANLI - Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığına Ak Parti Genel Merkezimizin oluruyla Ekrem Cıllı atandı.

30 Ağustos 2020 Pazar günü yapılan 7. Olağan İlçe Kongresinde delegelerin desteği ile başkan seçilen Bayram Atilla Haspehlivanlar işlerinin yoğunluğu nedeniyle 3 yıl sürdürmüş olduğu ilçe başkanlığı görevinden affını isteyerek istifa ettiği ilçe başkanlığına Ak Parti Genel Merkezimizin oluruyla Ekrem Cıllı getirildi.

Ekrem Cıllı mazbatasını Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ’dan aldı.

İl Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ, Geçmiş dönemde ilçe başkanlığı yapan tüm başkanlar ve şimdiki belediye meclis üyelerinde hazır olduğu mazbata töreni Ak Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten çiçeği burnunda İlçe Başkanı Cıllı, "Genel Merkezimizin bize tevdi ettiği bu kutsal görevi partililerimizle birlik ve beraberlik içinde, bölünme ve parçalanmaya mahal vermeden, bir bütünlük içerisinde sürdüreceğiz. Ak parti mensupları olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın her ve zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti ailesi olarak her geçen gün büyüyen ve güçlenen bir partiyiz. 2023 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Hem partimizin hem de Ak Parti gönüllüleri için hayırlı olsun. Dün nasıl çalıştıysak bugün de üzerine koyarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 21.06.2022 19:23:00 8299 0

Tarih: 21.06.2022 19:23
Haberi Sesli Oku
26.06.2025 13:28:00