SARUHANLI - Saruhanlı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), koronavirüs tedbirleri kapsamında 7. olağan kongresi Uğur Mumcu Parkında gerçekleşti.

AK Parti Genel Merkez tarafından İlçe başkanlığına atanan Bayram Atilla Haspehlivanlar, tek liste ile girdiği seçimde tüm oyları alarak AK Partinin Saruhanlı İlçe Başkanı oldu.

Kongrede Divan Başkanlığına AK Parti Manisa İl Başkan vekili Dilşat Ulaş, Başkan yardımcılığına İdris Açıkgöz, Katip üyeliklere Ayşe Oğuz ve İsmail Salı  seçildi.

AK Parti 7’ncı olağan kongresinin açılış konuşmasını AK Parti İlçe başkanı Bayram Atilla Haspehlivanlar yaptı.

Bayram Atilla Haspehlivanlar;" Partimizin olağan 7. Kongresine  Hoş geldiniz. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı Aziz Türk milletinin nice zaferlerinden birini daha hep birlikte kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna can vermiş kan vermiş tüm kahramanlarımızı Rahmet ve minnet ile anıyorum. Hepimizin bildiği gibi Muharrem ayına kavuştuk Muharrem ayınız ve Aşure gününüz mübarek olsun. Kıymetli Hazurun Kongreler partilerin muhasebe ve murakabe dönemleridir. Öncelikle bu onur verici göreve layık görülmek benim için ayrı bir gururdur. Azimle, gayretle ve samimiyetle teşkilatımızla birlikte Mart ayından bugüne kadar  geçen kısa sürede bir çok başarılı çalışmaya imza attık. 7 .Olağan kongremizde İlçe Başkanlığı görevini şahsıma ve ekibime layık gören İl başkanımıza milletvekillerimize ve teşkilatımızın tüm mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar oylarıyla destekleriyle dualarıyla samimiyet ve gayretleri ile partimize katkısını esirgemeyen her bir kardeşimiz her bir büyüğümüz kadın erkek  teşkilatımızın her bir üyesine gayretleri için şükranlarımı sunuyorum. Bizim davamız İslam davasıdır, uzun ve meşakkatli bir yoldur. Bizi de bu yolda hizmetkar eyleyen rabbimize şükürler olsun. kutlu Davanın kutlu hizmetkarı olan üyelerimiz sandık başkanlarımız, mahalle temsilcimiz, Ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz kadın Kollarının ve gençlik kollarının değerli mensupları Çıktığımız kutlu yolculukta biz seferden sorumluyuz Allah inşallah davamıza Zafer nasip eyleyecektir. Birlik beraberlik içinde omuz omuza çalıştığımız nice güzel günler göreceğiz Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor. Rabbime emanet ediyorum" dedi.

Ardından söz alan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ise,”İlçe Başkanı Bayram Atilla Haspehlivanlara yeni görevinde başarılar diledi.

MKYK Üyesi Manisa İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın konuşması ardından kongre oy kullanımı ile son buldu.

AK Parti 7’ncı olağan kongresine AK Parti MKYK üyesi, Çorum Milletvekili, Manisa Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Gördes İlçe başkanı Rıza Dilcan, Ak Parti Kula İlçe başkanı Ahmet Palabılık, AK Parti Yunus Emre İlçe başkanı Fatih Katıöz, AK Parti eski ilçe başkanı Ahmet Gökmen, MHP İlçe başkanı Baki Ulu, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Saruhanlı Ziraat Odası başkanı Aydoğan Okur, Muhtarlar dernek Başkanı İhsan Gümüş ve partili üyeler katıldı.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 31.08.2020 13:41:00 6487 0
Tarih: 31.08.2020 13:41 Güncelleme: 31.08.2020 13:41
Haberi Sesli Oku