Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (Ak Parti) Saruhanlı İlçe Belediye Başkan adayı, mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı olarak açıklandı.

Başkan Yaralı, partisi tarafından üçüncü kez aday gösterilmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, “Adaylığımız şahsıma ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Kendisine verilen görevin şerefli ve onurlu görev olduğunu ifade eden Yaralı, bunun bilinci içerisinde seçime hazırlandıklarını dile getirerek, “Seçimler geçmişin teşekkürü değil, geleceğin oylamasıdır. Bizim 10 yılda yaptıklarımız sadece referanslarımızdır. Şimdi 5 yıllık yeni bir dönem için seçim yapılacak. Bu seçim geleceğin oylamasıdır. Bu seçimde vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceklerinden eminim” dedi.

-Az Zamanda Büyük İşler Başardık-

Geriye dönük 10 yıllık süreçte büyük hizmetler yaptıklarını ve bu hizmetlere karşın halktan büyük teveccüh gördüklerini anlatan Yaralı şöyle konuştu:

“Manisa Büyükşehir oldu. Yeni bir dönemdeyiz, bu dönemde aday olarak gösterilmemden dolayı Başbakanımıza, Partimizin Genel Merkezi’nde ki büyüklerimize ve Manisa Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Yine bu çerçevede Ak Parti Manisa İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kollarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu süreçlerde her zaman benim yanımda oldular. Her zaman beni desteklediler. O yüzden kendilerine şükran borçlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

Az zamanda büyük işler başardık. Alt ve üst yapı hizmetleriyle, çevre düzenlemeleriyle belediyecilik alanında olması gereken bütün hizmetlerden alnımızın akıyla çıktık. 10 yıllık süreçte milletimize hiçbir zaman efendilik yapmadık, milletin hizmetkarı olduk. Yeni dönem için, halkımızın geçtiğimiz 10 yılı değerlendireceğini ve yaptığımız hizmetleri mutlaka göz önünde bulunduracaklardır.

Bundan sonra çok daha büyük hizmetleri hayata geçireceğiz. Bir önceki seçimde ‘hayal edilemeyen işleri başaracağız’ demiştik. Kanalizasyon ve atık su arıtma tesisi ve diğer alt yapı hizmetlerini başardık. Bunlar hayal değil gerçek oldu. Bundan sonra da hizmetten yoksun kalan köy ve beldelerimize de hizmet edeceğiz. Belde belediyelerimizin personel ve bütçe konusunda yetersiz olduğunu biliyorum. Bundan sonra hizmetler köy ve beldelerde hızlı ve profesyonel anlamda daha iyi olacak.”

-Ev Ev Dolaşacağız-

Yoğun bir şekilde seçimlere hazırlanacaklarını, köy ve beldelerde ev ev dolaşacaklarını anlatan Yaralı, sözlerini şöyle tamamladı;

“Vatandaşlarımıza yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Onlardan bir dönem daha bize görev vermeleri isteyeceğiz. Eğer görev verildiği takdirde o insanların alınlarına leke getirmeden bize teslim etmiş oldukları bayrağı yere düşürmeden daha ileriye götüreceğiz.”



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 21.01.2014 17:18:39 1404 1

Tarih: 21.01.2014 17:18

Haberi Sesli Oku