MANİSA - AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti´li ilçe başkanları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin yeni kabinesinde yer alan ve her ikisi de Manisalı olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş´ı Ankara´daki makamlarında ziyaret ettiler. 
AK Parti´li Manisa ilçe başkanlarıyla birlikte Ankara´ya giden AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisalı bakanlar Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş´ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretler sırasında teşkilat çalışmaları ile Manisa´ya tarım ve spor alanında yapılacak yatırımlar konuşuldu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisalı başkanlarla özel ilgilenerek, taleplerini yakından dinledi. AK Parti İl Manisa Başkanı Berk Mersinli de Bakan Pakdemirli´yi Manisa´ya davet etti. Pakdemirli, Manisa´ya dair yarım kalan yatırımları tamamlayacağının ve en kısa zamanda Manisa´ya geleceğinin sözünü verdi. 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu da Manisalı hemşerileriyle yakından ilgilendi. Kasapoğlu, Manisa´nın spor alanında gelişmesi ve Türkiye´de adının daha fazla duyulması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. İl Başkanı Mersinli ve AK Parti heyeti son olarak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş´ı ziyaret etti. Başkan Mersinli, Ataş´a Manisa teşkilatı hakkında bilgi verdi. Ataş, Manisa AK Parti Teşkilatı´nın, teşkilatlanma adına en güzel örneklerden biri olduğunu ifade etti. 
AK Parti Manisa heyeti, yaptıkları ziyaretlerde bakanlara ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş´a Manisa´nın yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye paketlerini takdim etti. 



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 6.08.2018 08:55:46 583 0

Tarih: 06.08.2018 08:55
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00