Geçtiğimiz ay yapılan kongreyle yeniden göreve seçilen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Saruhanlı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kongre sonrası yoğun bir çalışma takvimi oluşturan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa´nın ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Saruhanlı ilçesinde devlet hastahanesini ziyaret ederek, çalışanların tıp bayramını kutlayan Mersinli, daha sonra esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Mersinli´ye ziyaretlerinde Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da eşlik etti. Mersinli, ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanırken, tüm partililerin artık sahada çalışma vaktinin geldiğini vurguladı. Ziyaretlerini değerlendiren Mersinli, "Yolumuz uzun ve meşakkatli. Seçimlere 1 yıl kala teşkilatlarımızın sahada olma vakti. Mahalle başkanlarınızın, mahalle yönetimlerini eksiksiz kurmaları gerekiyor. Nasıl danışma meclisleri yapılıyorsa, mahalle danışma meclisleri de yapmamız gerekiyor. Devamında sandık danışma meclisleri gerçekleştirmeliyiz. Aday kim olursa olsun tüm teşkilatların kenetlenmesi gerekiyor. Biz kendimizden emin olacağız. Cumhurbaşkanımız gibi bir önderimiz, liderimiz var. Adayımız kim olursa olsun. Şu yaptığımız çalışmalar karşılık bulur. Evet Saruhanlı çalışır, Kırkağaç çalışır, Gördes çalışır, Manisa´nın tüm ilçeleri aday gözetmeksizin çalışırsa Allah´ın izniyle yerel seçimlerde imzamızı atarız. Afrin´de Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. İç ve dış mihraklar ile gece gündüz demeden mücadele eden Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın omuzlarındaki yükü elimizden geldiğince azaltmalıyız ve hem yerel hem genel seçimlerde tüm gücümüzle mücadele etmeliyiz" dedi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 16.03.2018 14:01:29 452 0

Tarih: 16.03.2018 14:01
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00