SARUHANLI - Ak Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanlığı, ?Kardeş Okul? projesi kapsamında kardeşlik ilişkisi kurdukları Ağrı´nın Tutak ilçesine bağlı Dorukdibi köyü ilkokuluna kitap, kırtasiye ve spor malzemesi yardımında bulundu.

Saruhanlı Belediyesinin de destek verdiği kampanya kapsamında toplanan yardımlar, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç, İsmail Ceylan, Gençlik Kolları Başkanı Sami Bakkal ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Ağrı´ya gönderildi.

Gençlik Kolları Başkanı Bakkal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından tüm Türkiye´de milli birliği geliştirmek amacıyla ?Kardeş Okul? projesi geliştirildiğini kaydetti.

Bu kapsamda Ak Parti Saruhanlı Gençlik Kolları olarak Ağrı´nın Tutak ilçesine bağlı Dorukdibi köyü ilkokulu ile kardeşlik ilişkisi kurduklarını belirten Bakkal, şunları kaydetti;

?Kardeş okulumuzun bir takım ihtiyaçlarının olduğunu tespit ettik. Kitap, kırtasiye ve spor malzemelerinden oluşan bu ihtiyaçları Saruhanlı Belediyesinin de desteğiyle topladık. Şimdi de Ağrı´ya gönderiyoruz. Faydalı ve örnek bir projeyi uyguluyor olmanın sevinci içerisindeyiz. Bu proje sayesinde Anadolu´nun her köşesinde ki insanlar birbirlerini ve kültürlerini tanıyacak. Bu durum karşılıklı bilgi alışverişini ve yardımlaşmayı da beraberinde getirecek.?

Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcıları Bilgiç ile Ceylan ise Belediye olarak böylesine anlamlı bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, kampanyaya öncülük eden Ak gençleri tebrik ettiler.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 12.05.2016 16:35:13 735 0

Tarih: 12.05.2016 16:35
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00