MANİSA - AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "CHP zihniyeti, şimdi de Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine yönelik devletin titizlikle yürüttüğü mücadeleyi sulandırmak adına yaptığı bu çıkışla gerçek niyetini bir kez daha ortaya koymakla kalmamış, hükümetimizi, devletimizin güvenlik kurumlarını ve yargıyı madara edeyim derken kendisi madara olmuştur" dedi. 
Manisa´nın Salihli ilçesindeki Sebze-Meyve Hali´nde toptancılık yapan 4 çocuk babası 40 yaşındaki Adil Öksüz´ün isim mağduru edildiğini vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Bülent Tezcan´ın açıklamalarını sorumsuzluk olarak niteledi. "Ana muhalefet gibi ciddi bir sorumluluğu üstlenmiş partinin bir genel başkan yardımcısı ciddi bir suçlamada bulunurken hiç mi araştırmaz? T.C. kimlik numarası karşılaştırması yapmaz?" diyen Baybatur, "15 Temmuz gecesi kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle bu milletin canı pahasına verdiği mücadeleyi ´tiyatro´ diyerek değersizleştirmeye çalışan CHP zihniyeti, şimdi de Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine yönelik devletin titizlikle yürüttüğü mücadeleyi sulandırmak adına yaptığı bu çıkışla gerçek niyetini bir kez daha ortaya koymakla kalmamış, hükümetimizi, devletimizin güvenlik kurumlarını ve yargıyı madara edeyim derken kendisi madara olmuştur" şeklinde konuştu. 
Tezcan´ın milletin gözünün içine bak baka yalan söylediğini belirten Baybatur, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış bu o kadar da sürmedi. Sayın Tezcan önce Salihlili sebze-meyve toptancısı Adil Öksüz´den ardından yalan beyanatla kandırmaya çalıştığı aziz milletimizden özür dilemeli" ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 28.08.2017 08:35:33 580 0
Tarih: 28.08.2017 08:35 Güncelleme: 28.08.2017 08:35
Haberi Sesli Oku