Tarih: 19.06.2017 18:26

AK Parti´den "Çat Kapı İftar" Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti´den "Çat Kapı İftar" Ziyareti

Saruhanlı AK Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimi, "Çat kapı iftar" programı kapsamında şehit ailelerinin yanı sıra yaşlı, hasta ve mağdurlarla iftar açtı.

Saruhanlı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri ramazan ayı dolayısıyla "Çat kapı iftar" programı kapsamında Saruhanlı´nın 50 mahallesinde iftar açtı.

İftarda vatandaşın sofrasında bulunarak birlik ve beraberliği güçlendirdiklerini dile getiren Gökmen, program kapsamında şehit ailelerinin yanı sıra yaşlı, hasta ve mağdurlarla da bir araya geldiklerini söyledi.

İftarda şehidin aile bireyleriyle sohbet etme imkanı bulduklarını dile getiren Gökmen, "Gittiğimiz yerlerde birlikte sofrayı paylaşalım istiyoruz. Dertleşelim, sohbet edelim ve kardeşliğimizi güçlendirelim diye aileye ziyarete geldik." ifadelerini kullandı.

RAMAZAN BİRLİK VE BERABERLİK AYI´DIR?

Ramazan´ın birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu da kaydeden Gökmen, ?Ramazan-ı Şerif ayı bereketi ile mağfireti ile Müslümanların en kıymetli aylarından birisidir. Bu ay içinde ?1 Ramazan 1000 Gönül´ sofra ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyor sofralarını paylaşıyor oruçlarımızı birlikte açmaya devam ediyoruz. İfadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —