Tarih: 01.09.2015 11:53

AK Parti´den Başhekim Yücel´e Hayırlı Olsun Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Ak Parti ilçe teşkilatı Saruhanlı Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Dr. Habil Yücel´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Gökmen ve beraberinde Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin Saruhanlı Devlet Hastanesine atanan Dr. Habil Yücel´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Gökmen, ?Hastanemize başhekim olarak atanan Dr. Habil Yücel´i arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Saruhanlı Devlet Hastanesi bölgede çağı yakalamış yetişmiş personeli ile güzel hizmetler veriyor. Bu Hizmetlerin devamı için bizlere düşecek görev varsa bizler bu konuda hazırız.? Diye konuştu.

Saruhanlı Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Habil Yücel ise Hastanenin İdarecisi, personeli ve Doktor kadrosu ile ilçe ve bölge halkına en iyi hizmeti vermeyi gaye edindiklerini belirterek, ?Çıtayı yüksek tutarak yeni hizmetler için çalışmalarımız devam edecek. Bu gün Ak Parti ilçe teşkilatı ziyaretimize geldiler yapılan ziyaretten dolayı ilçe başkanım, yönetim kurulu üyelerine ve İlçe Kadın Kolları Başkanımıza teşekkür ediyorum.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —