Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Ak Parti’den Temayül Açıklaması

Ak Parti’den Temayül Açıklaması

MANİSA - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, son günlerde temayül yoklamasının sonuçlarıyla ilgili kamuoyunda tartışmalara neden olan temayülden çıkan neticeler daha belli değildir." dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, son günlerde temayül yoklamasının sonuçlarıyla ilgili kamuoyunda tartışmalara neden olan temayülden çıkan neticeler daha belli değildir." dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa kamuoyunda yer alan temayülden çıkan sonuçların belli olduğu yönündeki haberlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

9 Kasım günü gerçekleştirilen temayülün ardından oylama sonuçlarının ağızları bağlı ve mühürlü olarak Genel Merkez`e götürüldüğünü dile getiren Baybatur,

"Son günlerde temayül yoklamasının sonuçlarıyla ilgili kamuoyunda tartışmalara neden olan temayül den çıkan neticeler daha belli değildir. Dolayısıyla kamuoyunda gündeme gelen haberler doğruyu yansıtmamaktadır. AK Parti Genel Merkezi Belediye Başkan aday adaylarıyla ilgili yaptığı çalışmalardan birisi olan temayülün yanı sıra, Manisa ve ilçelerinde yapılan anketlerin, parti içi değerlendirmelerin hepsinin ortak buluştuğu görüşlerin ardından belirleneceğini Manisalılarla da paylaşmıştık." dedi.

"İFTİRA ATILIYOR"

Temayüle gölge düşürülmek amacıyla kendilerine iftira atıldığını savunan Baybatur, "Bu iftiraları atanlara sesleniyorum. Elinizde deliliniz, ispatınız, varsa bunu kamuoyuyla ve bizimle paylaşmanızdır. Sizlerin iddia ettiği gibi, eğer buna alet olan partililer varsa, en ağır cezayı uygulayıp partiden ihraç ederiz. Ama yoksa, bu net bir şekilde ispat edemezlerse, bu iddiayı ortaya atanlar, yalancı ve müfteri olacaktır. Bizlerde bunu hem hukuk yoluyla hem de basın yoluyla takipçisi olacağız.

Parti içinde ya da parti dışında, bizim birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyen, kim olursa olsun, en sert bir şekilde hukuk ve demokrasi içerisinde cevabını alacaktır. Nezaketimiz, efendiliğimiz, kibarlığımız, aczi yet olarak algılanmamalıdır. Sınırlarda zorlanmamalıdır. Tüm herkesi ortaya attığı iddiada ispatlı ve delilli olmaya davet ediyoruz." şeklinde kaydetti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor