Tarih: 15.01.2013 17:09

Ak Parti'den Engellilere Destek

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİLİ KADINLARDAN ENGELLİLERE DESTEK

 

SARUHANLI - Ak Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanlığı, İlçedeki Bedensel Engelliler Derneği’ne maddi destek sağlamak amacıyla gözleme pişirip satışa sundu.

 

Ak Partili kadınlar Salı pazarına yakın bir işyerinin önünde hamur açıp gözleme yaparak satışa sundu.  “Tohum toprakta engelli toplumda” sloganı ile hareket eden kadınlar ocakta kendi elleriyle hazırladıkları gözlemeleri vatandaşlara satarak gelir elde ettiler.

 

Kadın Kolları Başkanı Birsin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada toplum olarak engellilere destek olunması gerektiğini kaydetti.

 

İlçede 2 yıl önce kurulan Engelliler Derneği’ne her fırsatta manevi anlamda destek sağlamaya çalıştıklarını ancak onların maddi desteğe de ihtiyaçlarının olduğunu anlatan Yaralı şöyle dedi;

 

“Biz Ak Partili kadınlar olarak imkanlarımız elverdiği ölçüde yardımcı olmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bin 500 ile 2 bin lira arasında gelir elde etmeyi planlıyoruz. Buradan kazanacağımız parayı Engelliler Derneği’ne bağışlayacağız. İnşallah hayırlı işlerde kullanılır. Bizde buna vesile olmuş oluruz.”

 

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Latif Aydemir ise Ak Partili kadınlara teşekkür ederek, “Onların bu yardımını asla unutmayacağız. Sağ olsunlar” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —