AK Parti İlçe Teşkilatı, 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar, parti yönetimi ve partililerle Saruhanlı´nın Taşdibi ve Kepenekli Mahallerini gezdi.


AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen mahalle ziyaretlerinin ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, ?Çalışmalarımız Allah´ın izni son sürat devam ediyor, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızdan oluşturduğumuz ekipler mahallelerimizi evet broşürlerimizi dağıtıyor, kahvehane ve ev sohbetleri ile vatandaşlarımızla bir araya geliyor. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin ilk dönüm noktası 16 Nisan günü yapılacak olan halk oylamasıyla gerçekleşecektir. 1982´den bu yana darbe anayasası ile yönetilen Türkiye artık rahat bir nefes alacaktır. Türkiye geçtiğimiz 15 yıl içerisinde AK Parti hükümetiyle büyüyerek, güçlenerek hedeflerine koşmaya başladı. Türkiye´yi büyütürken ve güçlendirirken 1982 darbe anayasası ile yönettik. Bu durum büyüyen ve güçlenen Türkiye´nin önündeki en büyük engellerden birisiydi.? Dedi.


Başkan Gökmen, ?Vesayeti, çift başlılığı, Türkiye´nin önünü tıkayan koalisyonları ortadan kaldırmak adına yeni bir anayasa taslağı hazırlandı. Anayasanın 18 maddesinde yapılan değişiklikler TBMM´den geçti ve milletimize sunuldu. Son karar milletindir. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa halk oylaması, Türkiye´nin önünü açacak ve hedeflerimize daha emin adımlarla ilerlememize yardımcı olacak Büyük Türkiye yolundan artık dönüş yoktur. Eğer dünyada sözü geçen bir ülke olmak istiyorsak ilk şart siyasi istikrardır. Siyasi istikrar yakalandığında Türkiye´nin neler başarabileceğini son 15 yılda tüm dünya gördü. Bunu bundan sonrasına da taşımak için 16 Nisan´da tüm Türkiye´yi ?Evet´ çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.


Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin şahısların değil memleket meselesi olduğunu belirten Başkan Gökmen yeni sistemde istikrar, güven, güçlü meclis ve güçlü bir yönetim olduğunu anlatarak, "16 Nisan´dan sonra daha fazla hizmet üreteceğiz. Güçlü yarınlar için, Türkiye yoluna daha emin adımlarla devam edecek" dedi.



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
26.03.2017 19:56:41 705 0
Tarih: 26.03.2017 19:56 Güncelleme: 26.03.2017 19:56
Haberi Sesli Oku