AK Parti Milletvekili Aydemir´den Hastaneye Ziyaret

Manisa Milletvekili ve KİT Komisyonu başkanı Sayın Uğur Aydemir, AK Parti Saruhanlı ilçe başkanı Ahmet Gökmen, Belediye başkan vekili Eşref Doğrukıran ve beraberindeki heyetle birlikte hastanemizi ziyaret etti ve hastanemizde incelemelerde bulundu.

Hastane Yöneticimiz Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan, Manisa Milletvekili ve KİT Komisyonu başkanı Sayın Uğur Aydemir´e hastane hakkında kısa bir sunum yaptı ve sonrasında önce poliklinik ve servislerde tedavi gören hastalarla sohbet eden Uğur Aydemir´e, tadilatı tamamlanan ve hafta başında hasta kabulüne başlayan 4 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesini ve doğum salonunu gezdirdi.

Hastane yöneticimiz Uzm. Dr. Ali Osman ÇAĞLAYAN hastanemizin acil servis sorunu hakkında milletvekilimize bilgi verdi ve Saruhanlı ilçesinin yeni bir hastane binasına ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Acil servisi vekilimizle birlikte inceledikten sonra Sayın Uğur Aydemir ?Acil servis tümüyle yetersiz. Bu şartlarda hem çalışan hem hizmet alan hastaların mutlu olması ve iyi bir sağlık hizmeti verilmesi mümkün değil.? dedi.

Başhekim Ali Osman Çağlayan yeni hastane yapımı zaman alacağı için hastanenin mevcut arsasında bir ek bina yapılmasının gerekli olduğunu ve bu sorunu il sağlık yöneticilerine aktardığını iletti. İncelemeler esnasında belediye başkan vekili Eşref Doğrukıran, yeni hastane için gerekli olan arsa hususunda belediye başkanımızın bilgisi var, yaklaşık 12000 metrekare olan arsayı hastane inşaatı için vermeye hazırız dedi.

-BAŞKAN AYDEMİR GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN EVET DİYORUZ-

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT ) komisyonu başkanı Uğur Aydemir 16 Nisan´da yapılacak olan Anayasa değişiklik teklifine ilişkin Referandum öncesinde ziyaretlerine ve çalışmalarına hız verdi.

Bir dizi ziyaret ve çalışmalarda bulunmak üzere Saruhanlı ilçesine giden Başkan Aydemir´i AK Parti Saruhanlı ilçe başkanı Ahmet Gökmen ve teşkilat üyeleri karşılayarak, programı boyunca eşlik ettiler.

 Başkan Aydemir ilk olarak Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´ ya geçtiğimiz günlerde geçirdiği ameliyat nedeniyle evinde geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Aydemir, Saruhanlı kaymakamı İlker Özerk Özcan´ı makamında ziyaret eden Aydemir ilçe kaymakamı Özcan ile ziyaretinde ilçede yürütülmekte olan çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Saruhanlı ziyaretleri kapsamında taziye ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Aydemir Saruhanlı esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Ahmet Emin Kenez´i makamında ziyaret ederek, babasının vefatı dolayısıyla başsağlığı ve taziye dileklerini ileterek, hasbıhal etti.

Saruhanlı ziraat odası başkanı Aydoğan Okur´u da ziyaret eden Aydemir ; ilçedeki çiftçilerin sorunları ve taleplerini dinleyerek açıklamalarda bulundu. Başkan Okur ise KİT komisyonu Başkanı Uğur Aydemir´e 16 Nisan´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ilişkin Anayasa değişikliği halk oylamasında kararının Güçlü ve Büyük Türkiye için EVET olduğunu ve sandıkları Evet ile doldurmak için çalışacaklarının sözünü verdi.

 Başkan Aydemir ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada " Referandum çalışmalarımız kapsamında tüm ilçelerimizde, mahallerimizde, sokaklarımızda, ev ev kapı kapı vatandaşlarımızla bir araya gelerek değişiklik teklifimizi anlatıyoruz, Neden EVET dememiz gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Son sözü söyleyecek olan Milletimizin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni kararlı bir şekilde savunduğu görüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında kurum ziyaretlerinde de bulunarak ilçelerimizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alıyor, ihtiyaç ve taleplerini çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 13.03.2017 17:21:24 423 0

Tarih: 13.03.2017 17:21

Haberi Sesli Oku