SARUHANLI - AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı seçilen Ahmet Gökmen, mazbatasını alarak görevine başladı.


Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Saruhanlı İlçe Seçim Müdürlüğü´ne giden başkan Ahmet Gökmen, İlçe Seçim Müdürü´nden mazbatasını aldı.


İlçe Başkanı Gökmen, mazbata teslim programı sonrası Hükümet Konağı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Eylül 2017 tarihinde yapılan 6. Olağan İlçe Kongresinde delegelerin desteği ile başkan seçildiğini belirtti.


AK Parti´nin kuruluşundan bugüne kadar ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten İlçe Başkanı Gökmen, "İlçe Kongremizi partililerimizle birlik ve beraberlik içinde, bölünme ve parçalanmaya mahal vermeden, bir bütünlük içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. Ak parti mensupları olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın her ve zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti ailesi olarak her geçen gün büyüyen ve güçlenen bir partiyiz. 2023 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Hem partimizin hem de Ak Parti gönüllüleri için hayırlı olsun. Dün nasıl çalıştıysak bugün de üzerine koyarak çalışmaya devam edeceğiz? dedi.



Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
3.10.2017 16:00:36 1398 0
Tarih: 03.10.2017 16:00 Güncelleme: 03.10.2017 16:00
Haberi Sesli Oku