Ailelerinin haber alamadığı 2 kişinin trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ailelerin dünden bu yana haber alamadığı 2 kişinin yaşanan trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı.

Kaza, Hüyük-Konya Kara Yolunun 12. kilometresinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçmekte olan vatandaşlar sabah saatlerinde takla atarak yoldan çıkıp ekili tarlaya devrilen bir otomobili fark etti. Araç dışında 2 kişinin hareketsiz vaziyette yattığını da gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede araçtan dışarıya fırladığı belirlenen ve cansız bedenleri birbirine yaklaşık 30 metre mesafe aralıklarla donmuş vaziyette bulunan sürücü olduğu öğrenilen Derviş Akkuş ile yanındaki Özcan Gevrek'in hayatını ta olmadığı tespit edildi. Kazada yaşamını yitiren sürücü ve arkadaşının cenazeleri savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hüyük istikametinden Beyşehir yönüne seyir halinde olan 42 ABY 898 plakalı aracın sürücüsünün Doğanbey Mahallesinde ikamet ettiği ve çobanlık yaptığı, yanındaki arkadaşının ise Yenidoğan Mahallesinde ikamet ettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden şahısların ailelerinin dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Kazaya karışan otomobil, adrese sevk edilen bir vinç ile olay yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 16.02.2023 16:36:00 1948 0
Tarih: 16.02.2023 16:36 Güncelleme: 16.02.2023 16:36
Haberi Sesli Oku