Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü “81 İlden 81 Şehidimizin Kahramanlık Destanları” Kitabını Vali Karadeniz’e Takdim Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü “81 İlden 81 Şehidimizin Kahramanlık Destanları” Kitabını Vali Karadeniz’e Takdim Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Feridun Gülgeç beraberinde Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Personelleri Mevlüt Yeray ve Merve Akgün ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

SARUHANLI - Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Feridun Gülgeç beraberinde Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Personelleri Mevlüt Yeray ve Merve Akgün ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Feridun Gülgeç, şehitlerimizin destansı fedakârlıklarını ölümsüz kılmak, milli değerlerimizi gelecek nesillere taşıyabilmek adına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “81 İlden 81 Şehidimizin Kahramanlık Destanları” adlı kitabı Vali Yaşar Karadeniz’e takdim etti.

Bayrağımız uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad eden Vali Karadeniz, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor