MANİSA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Manisa Genç İş Adamları Derneği´ni (MAGİAD) ziyaret etti. 
CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, İl Başkanı Halil Tokul ve parti yöneticileriyle birlikte Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter ve yönetimiyle bir araya gelerek 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Dernek merkezinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında CHP´li Özel Türkiye´nin ana tarihçesine değinerek yapılacak olan referandumun olası sonuçlarını değerlendirdi. Özel, Evet oyunun çoğunlukta olduğu bir durumda oluşturulacak yeni anayasanın kendilerine göre eksik yönlerini anlattı ve ?Hayır her zaman kötü bir şey değildir? dedi.
Özel, referandumun ilk gündeme geldiğindeki kararsız oylarının yüzde 16-17 seviyesinde olduğunu ileri sürerek, şu an ´hayır´ oyunun yüzde 46, ´evet´ oyunun ise yüzde 42 oranında olduğunu öne sürdü.
CHP´li Özgür Özel sözlerini şöyle sürdürdü: "Kararsızlar, lehimize doğru kaymaya devam ediyor. Demek ki biz anlattıkça kararsız oyları hayıra doğru kayıyor. Ancak anketler artık gösteriyor ki Kemal Bey´in benim veya başka birisinin ikna edeceği bir kararsız kalmadı. Onları ancak ve ancak siz ikna edebilirsiniz. Bu ülkenin kaderini sizler değiştireceksiniz. O gün, Seyit Onbaşı o bombayı sırtına koyup o tabyanın üzerine çıkarken bir ulusun kaderini değiştirdiğini bilmiyordu. Manisa´da ´hayır´ oyu önde çıkar diye bir şey yok. Ortada bir sandık var o sandık Türkiye sandığı."
MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, ?Öncelikle sayın vekilimiz ve değerli parti yöneticilerinin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. MAGİAD olarak geçtiğimiz günlerde MHP ve AK Parti milletvekillerimizi dernek merkezimizde ağırlamıştık. Bu kapsamda ülkemizin içerisinden geçtiği durumları değerlendirme fırsatımız oldu. 16 Nisan gününde yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili olarak her partinin siyasi temsilcilerinin propagandalarını dinledik. Dernek çatımızın altında her görüşe sahip arkadaşlarımız olabilir. Her birinin fikirlerine saygı duyuyoruz. Bugün bizleri ziyaret ederek CHP´nin yürütmüş olduğu çalışmalarla ilgili fikirlerini paylaşan milletvekilimiz Sayın Özgür Özel´e teşekkür ediyoruz.? dedi.



Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

Saruhanlı yakınlarında İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniği Hizmete Açıldı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

Ekrem Başkan Müjdeyi Ankara’dan Verdi: Saruhanlı’ya Dev Spor Yatırımları Geliyor

ODA BAŞKANLARINDAN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

CUMHURİYET İLKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM ACAR’A ANLAMLI ZİYARET

Karaköy Av Yaban Hayatı ve Avcılık Derneği’nden Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı'da Minikler Sordu Başkan Ekrem Cıllı Yanıtladı

Saruhanlı'da vefat..

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI FİNALLERDE

Saruhanlı'da vefat...

Bir Dize Bir Ezgi – Şiir ve Müzik Buluşması Saruhanlı Serdar Yaralı Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı eTwinning 2. Uygulamalı Çalıştayı Gerçekleştirildi

SARUHANLI YEDİ EYLÜL ORTAOKULU BADMİNTON YILDIZ KIZ TAKIMI MANİSA İL ŞAMPİYONU!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.03.2017 16:32:36 589 0
Tarih: 07.03.2017 16:32 Güncelleme: 07.03.2017 16:32
Haberi Sesli Oku