Tarih: 27.09.2022 12:48

Adiloba’da İçme Suyu Terfi Binası Yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

ADİLOBA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba Mahallesinde içme suyu terfi binasında bakım-onarım çalışması gerçekleştiriyor. Mahalle Muhtarı Adem Karakaya, “Boyanınca, tel çit çekilinde terfi binamız çok güzel oldu. Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. 101 Mahalle Projesi kapsamında da alt ve üstyapımız yenilenmişti” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu terfi binalarını da yeniliyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba Mahallesinde de çalışma yapılıyor. Mahalle deposuna su temin edilen içme suyu terfi binasında iç yapıda yer alan boru sistemleri ile dış cephedeki yapıların yenileme işi son sürat ilerliyor. Adiloba’da geçtiğimiz yıllarda içme suyu deposunun da bakım-onarımı yapılmıştı.

“Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz”

Mahalle Muhtarı Adem Karakaya, “Boyanınca, tel çit çekilinde terfi binamız çok güzel oldu. Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. 101 Mahalle Projesi kapsamında da alt ve üstyapımız yenilenmişti” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —