SARUHANLI/ADİLOBA - MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi´nce Saruhanlı´ya bağlı Adiloba Mahallesi´nde gerçekleştirilen sıcak asfalt, kilit parke ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi. Genel Sekreter Halil Memiş, Adiloba´da MASKİ Genel Müdürlüğü´nce yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yollarda parke taşı döşeme ve sıcak asfalt çalışmalarının başladığını belirtti. 

İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı´ya bağlı Adiloba Mahallesi ile Saruhanlı ilçe merkezi arasında bulunan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı. Yaklaşık 15 mahallenin faydalandığı grup yolunda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra Adiloba Mahallesi´nde MASKİ Genel Müdürlüğü´nün tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından kilit parke taşı, kaldırım ve bordür döşeme çalışmaları da hızla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de Ulaşım Daire Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya ile birlikte gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Halil Memiş, incelemeleri esnasında yolda karşılaştığı Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin ile de yürütülen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ulaşım Daire Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir´den çalışmalarla ilgili bilgiler alan Genel Sekreter Halil Memiş, ?Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde 17 ilçede asfalt çalışmaları hızla devam ediyor.  Bu kapsamda Adiloba Mahallemizi Saruhanlı ilçe merkezine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Seyitoba Mahallemizde de Yol Şube Müdürlüğü ekiplerimizce stabilize çalışmaları yapılıyor? dedi.

Parke taşı çalışmaları hızla devam ediyor

Sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra MASKİ Genel Müdürlüğü´nün Adiloba Mahallesinde yapımını tamamladığı içme suyu şebeke hattı ve kanalizasyon hattı çalışmaları esnasında bozulan yollarda da kilit parke, kaldırım ve bordür çalışmalarının devam ettiğini belirten Genel Sekreter Halil Memiş, ?MASKİ Genel Müdürlüğümüzce mahallemizin ilk olarak alt yapısı yenilendi. Ardından üst yapı çalışmalarına Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerce başlandı. En kısa sürede çalışmalar tamamlanarak vatandaşımızın kullanımına sunulacak? diye konuştu. 

Adiloba çalışmalardan memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Adiloba Mahallesi´nde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili olarak vatandaşlarda memnuniyetlerini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Çetin Eşittin, ?Yollarımız güzelleşiyor. Allah razı olsun yapanlardan. Bundan güzeli can sağlığı. Bütün istediğimiz her şey oluyor. Asfaltımız da atılıyor. Onun için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi. Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya ise ?Büyükşehir Belediyesi´ne çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Mahalleli olarak memnunuz. Sıcak asfalt da atılıyor, mahalle içindeki yollarımıza da parke taşı döşeniyor. İnşallah en yakın zamanda çalışmalar tamamlanır? diye konuştu.



Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.09.2016 12:16:50 618 0

Tarih: 07.09.2016 12:16 Güncelleme: 07.09.2016 12:16
Haberi Sesli Oku
7.09.2025 17:26:00