-SARUHANLI BELEDİYESİ 2016 ASFALT SEZONUNU AÇTI-

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´nın geçen hafta sözünü verdiği Adiloba ile Kepenekli Mahallesi arasında bulunan bin 400 metre mesafesindeki toprak yola sıcak asfalt atıldı.

Başkan Yaralı, Adiloba ? Kepenekli arasında Kocayokuş ve Pirenlik mevkilerinde, yedek 12 sulama kanalı kıyısındaki yolda sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç´in de hazır bulunduğu bölgede bir açıklama yapan Yaralı, 2016 yılı asfalt sezonunu açtıklarını kaydetti.

Bu kapsamda ilçeye bağlı mahallelerdeki yolların bakım çalışmalarına başladıklarını dile getiren Yaralı, öncelikli olarak Adiloba ? Kepenekli arasındaki toprak yola asfalt attıklarını belirterek şöyle dedi;

?Hayırlısıyla 2016 yılı asfalt sezonumuz açtık. İlk olarak Adiloba ? Kepenekli arasında kalan, Çakmaklı ile Taşdibi mahallelerinin de kullanabileceği bin 400 metre mesafesindeki toprak yola sıcak asfalt attık. Yaz mevsiminde ihtiyaç duyulan mahallelerimizde asfalt ve taş kaplama çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımız büyük hizmetler alıyor. Belirli bir plan dahilinde çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Çalışmalarımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.?

 

Yaz sezonunda yoğun bir çalışma içine girdiklerini ifade eden Yaralı, vatandaşların hayal ettiği hizmetleri birer birer hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 8.06.2016 16:43:10 784 0
Tarih: 08.06.2016 16:43 Güncelleme: 08.06.2016 16:43
Haberi Sesli Oku