KADIN - İngiltere´nin en çok satan albümü ´21´i yayımladıktan sonra 4 yıllık büyük bir sessizliğe gömüldü Adele. Bu arada James Bond filmi için ´Skyfall´ şarkısını yarattı ve anne oldu. Üç yıldır da hiç röportaj vermedi.

Bunca zaman sonra yeni albümü ´25´i yayınlayan şarkıcıyla konuşulacak çok şey vardı. Tabii öncelikle, müzik. ID dergisine verdiği bu röportajda Adele annelikten, olgunlaşmaktan, hayranı olduğu Amy Winehouse´tan ve diğer bir sürü şeyden söz ediyor. İşte satırbaşları...

OLGUNLAŞMAK
"Anne olmak ve 20´lerimin ortasına gelmek konusunda tabii ki endişeleniyorum çünkü ben drama yaratmayı seven bir kadınım. Ama artık anneyim. Kafamdaki bir sürü boş problemi def etmek zorundayım ki bunun gerçekten de iyileştirici bir etkisi var. Unuttuğunuz sürece hayat gittikçe kolaylaşır."

21 ALBÜMÜNÜ TEKRAR ETMEMEK
"21 albümünü tekrarlamamam gerektiğinin bilincindeydim. Kesinlikle kalp acılarıyla dolu bir albüm yapmayacaktım. Zaten ben kalp kıran biri değilim. Muhtemelen de 21´den daha iyisini yapamazdım. Biraz klişe, değil mi? Eğer yine 21 gibi bir albüm yapmam gerekseydi; 21´i yazarken nasıl hissediyorsam tekrar böyle hissetmem gerekirdi ki buna hiç değmez! O albümü kaydederken çok üzgün ve yalnızdım. Şimdi bir anne ve iyi bir sevgiliyim. Tekrar o günlerdeki gibi hissetmek istemem."

HELLO KLİBİ
"Klibi yönetmen Xavier Dolan çekti. Söylediğine göre gayet iyi oynamışım. Gereken her şeyi yaptım; ağladım bile... Biliyor musunuz bunca yıl oyunculuk yapmadığım için kendimi kötü hissediyorum; çünkü sahiden çok zevk aldım."

ANNE OLMAK
"Çok ama çok zor. Kolay olacağını düşünmüştüm. Sonuçta herkes anne oluyor, ne kadar zor olabilir ki diye düşünüyordum. Meğer bu konuda hiçbir fikrim yokmuş! Annelik çok zor ama aynı zamanda olağanüstü bir duygu. Bugüne kadar yaptığım en harika şey. Eskiden dünya benim etrafımda dönüyordu, şimdiyse çocuğumun etrafında dönüyor."

HELLO ŞARKISI HAKKINDA
"Bu şarkı bir insanın duygularını incitmek hakkında ama aynı zamanda bana da dokunuyor. Uzaktayken evdeki hayatımı çok ama özlüyorum. İngiltere´de olmadığım zamanlar kendimi depresyonda hissediyorum. Kaçırdığım şeylere kızıyorum. Hello işte bu evde olmak istemek, kendim de dahil herkese ulaşabilmek istemekle alakalı bir şarkı. Ve bunu yapamadığı için özür diliyor."

4 YILLIK ARA
"Yeni albüm için acele edemezdim. İnsanlara sizi özlemeleri için zaman vermelisiniz."

YENİ ALBÜMÜ KAYDEDERKEN...
"Bazı kötü şarkılar üzerinde çalışmakla başladım işe... Aslında pek de kötü değillerdi, iyi pop şarkılarıydı, bir süre onlara heyecan katmaya çalıştım. Ve reddedildi. Menajerim ´Bu yeterince iyi değil´ gibi şeyler söyleyip durdu. Kendime olan güvenim sarsıldı ama aynı zamanda daha iyisini yapabileceğimi de biliyordum."

AMY WINEHOUSE ANISINA
Amy ve ´Frank´ olmasaydı, yüzde yüz gitarı elime almaz, ´Daydreamer´, ´Hometown´ ve ´Someone Like You´ gibi şarkıları yazamazdım. Söylenenlerin aksine, ben ve Amy birbirimizi çok iyi tanımazdık. Arkadaş ya da buna benzer bir şey hiç değildik. Ben Brit School´a gittim, o da oraya bir süre devam etti. Sadece bu."

AMY WINEHOUSE BELGESELİYLE İLGİLİ
"Aslında izlemeyecektim. Onu çok seviyorum ve derin üzüntümü onun hayranı olarak yaşayacaktım. Ama belgesel hakkında bir eleştiriyi okuyunca izlemeye karar verdim. Cenaze sahnesinde çok duygulandım. Fakat saklanan sesli mesajlar ve bunun gibi şeyler beni etkilemedi. Kendimi onun alanına izinsizce girmiş gibi biraz rahatsız hissettim. Onu izlemeyi seviyorum ama bunları görmek istemezdim. Onu her zaman sevdim ve seveceğim. Beni en çok üzen nokta ne biliyor musunuz? Onun sesini bir daha asla duyamayacak olmak."



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 29.10.2015 08:25:08 863 0

Tarih: 29.10.2015 08:25

Haberi Sesli Oku