Anahtar Kelimeler: ABDURRAHMAN KİBAR EMEKLİ

ABDURRAHMAN KİBAR EMEKLİ OLDU

Meslekte 42. yılını dolduran Saruhanlı Halk Eğitim Müdürü Abdurrahman Kibar emekli oldu.

Duayen müdürün emekli olması vesilesiyle Saruhanlı eğitim Bir Sen Yönetimi kendisi ve yine kendisi gibi emekli olan eşi Mürüvet Kibar için bir veda yemeği düzenledi. Yemeğe Eğitim Bir Sen İl Başkanı Halil Kallat, Eğitim Bir Sen Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Doğru, Eğitim Bir Sen İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve sendikalılar katıldı.

Yemek sonunda düzenlenen törenle Abdurrahman Kibar ve eşi Mürüvet Kibar’a sendikaya hizmetlerinden dolayı birer plaket takdim edildi.

Plaket töreninde konuşan Eğimim bir Sen İlçe Başkanı Mustafa Doğru “Sendikal mücadelemizde çok emeği olan, Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünden emekliye ayrılan Abdurrahman KİBAR müdürümüz ve eşi Neval Yaralı Milli Egemenlik İlkokulu sınıf öğretmenliğinden emekli olan Mürüvet KİBAR hocamız ile Eğitim Bir Sen Manisa İl Başkanımız Halil KALLAT’ın da katılımlarıyla, bir araya gelip kendilerine plaket takdim ettik. Sayın hocalarımıza teşekkür eder, mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı geçirmelerini dileriz.” dedi.

Eğitim Bir Sen İl Başkanı Halil Kallat ise, “Uzun çalışma hayatında eğitim alanında yaptığı hizmetler ve sendikal çalışmalardaki özverili çalışmalarından dolayı müdürümüz Abdurrahman Kibara teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum.” dedi.

Abdurrahmân Kibar ise, “Sendikama ve siz değerli arkadaşlarıma bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. 1981 yılında başladığım meslek hayatıma burada nokta koymanın buruk heyecanı içerisindeyim. 1987 yılından bugüne Saruhanlı eğitim camiasının bir parçası olmak benim için ayrı bir iftihar kaynağıdır. Gönül isterdi ki daha fazla da bu mesleğe hizmet edebileyim. Ancak buraya kadarmış. Artık bayrağı genç arkadaşlarıma devretmenin gururunu yaşıyorum. Eğitim Bir Sen camiasının bir neferi olmak, onlarla yol yürümek de benim için ayrı bir kıvanç kaynağı oldu ve gördüm ki bu vefalı arkadaşlarla iyi ki birlikte yol yürümüşüz. Hakkınızı helal edin, benden yana varsa helaldir.” dedi.

ABDURRAHMAN KİBAR KİMDİR?

Abdurrahman Kibar Muğla ili Yatağan ilçesi Şeref mahallesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Yatağan’da, lise öğrenimini Aydın’da, yüksek öğrenimini ise sırasıyla önce Aydın Ortaklarda ve sonrasında Kütahya Eğitim Enstitüsünde 1980 yılında tamamlayarak mezun olmuştur.

Ocak 1981 yılında Çorum Dodurga’da meslek hayatına başlayan Abdurrahman Kibar, sırasıyla Kastamonu, Ağrı ve Manisa Kula’da devam etmiştir. 1987 yılından itibaren Saruhanlı’da önce öğretmen ve sonrasında okul müdürü olarak çalışma hayatına devam etmiştir. 1987 yılında başladığı okul müdürlüğüne aralıksız 36 yıl devam etmiştir. Cumhuriyet Ortaokul, Neval Yaralı Milli Egemenlik İlkokulu ve Saruhanlı Halk Eğitim Merkezinde müdür olarak uzun yıllar eğitim camiasına hizmet eden Abdurrahman Kibar Halk Eğitim Merkezi Müdürü iken 20 Mart 2023’te yaş haddinden zorunlu olarak emekli olmuştur. İki kız çocuğu olan Abdurrahman Kibar’ın kendisi gibi eğitimci olan eşi Mürüvet Kibar da aynı zamanda Neval Yaralı Milli Egemenlik İlkokulundan sınıf öğretmeni olarak emekli olmuştur.

Saruhanlı Kardelen Gazetesi olarak emektar müdürümüze emeklilik hayatında mutluluklar dileriz.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 8.05.2023 10:45:00 1692 0

Tarih: 08.05.2023 10:45

Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri