Anahtar Kelimeler: Temsilciler Meclisi’ insanına

AMERİKA - New York’ta yaşayan ve ABD’nin ünlü pizza zinciri Champion Pizza’nın sahibi olan Türk iş insanı Hakkı Akdeniz, ABD Temsilciler Meclisi’nin de aralarında bulunduğu beş ayrı devlet kurumu tarafından “Yılın Topluluk Lideri” ödülüne layık görüldü.

Evsizlere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarıyla ABD kamuoyunun yakından tanıdığı Akdeniz, ABD Temsilciler Meclisi, New York Eyalet Meclisi, New York Eyalet Senatosu, New York Belediyesi ve Manhattan İlçe Başkanlık Ofisi tarafından “Yılın Topluluk Lideri” seçildi.

New York’ta düzenlenen törende konuşan Hakkı Akdeniz, “Almak için vermeyin, başkalarına vermeleri için ilham olun. Umarım size ilham vermişimdir ve başkalarına da vermeleri için ilham olmaya devam edeceğim” dedi.

Yılın topluluk lideri olarak seçilmekten büyük onur duyduğunu söyleyen Akdeniz, “Bunu, başkalarına iyilik yapmalarına, yardım etmelerine ilham vermek için kullanmayı umuyorum. Umarım insanlar bunu görür ve kesinlikle herkesin bir yerden başlayıp benim yaptığım gibi dünya üzerinde büyük bir etki yaratabileceğini anlar. Bu benim için ömür boyu sürecek bir başarı ve çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Almak için vermeyin, başkalarına vermeleri için ilham olun”

Konuşmasına “Yavaşla, sakin ol, fazla endişelenme, fazla acele etme, geleceğe güven” sözleriyle devam eden Akdeniz şunları söyledi:

“Hayatımda pek çok insana inandım ve güvendim ama birçoğu beni farklı şekillerde incitti. Ancak bu, beni bugün büyümeye ve vermeye devam eden adam yapan bir yaşam dersiydi. Ama her zaman inandığım bir şey var ki, o her zaman kalbimde olan Tanrı'dır. Almak için vermeyin, başkalarına vermeleri için ilham olun. Umarım size ilham vermişimdir ve başkalarına da vermeleri için ilham olmaya devam edeceğim.”

Evsiz günlerini unutmadı

Diyarbakır’da doğan Hakkı Akdeniz, küçük yaşlarda gittiği ABD’de uzun süre evsiz kaldı ve sıfırdan başladığı iş hayatında zirveye yükselen bir başarı hikayesi örneği oluşturdu. Champion Pizza markası ile ABD’nin pizza zincirlerinden olurken Hakki’s markası ile de dondurulmuş pizza ve gıda ürünleri pazarında yerini aldı. Evsiz günlerini unutmayan Akdeniz, evsizlere yönelik yardım çalışmalarıyla ABD’nin örnek kişileri arasında yer alıyor.



Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 27.12.2022 15:12:00 1269 0

Tarih: 27.12.2022 15:12
Haberi Sesli Oku
12.04.2025 09:58:00