MANİSA - Sermaye piyasalarının önde gelen aracı kurumlarından A1 Capital yeni hesap açma özelliğini duyurdu. Evrak süreci ve bekleme süresi olmaksızın hesap açma imkânı sunan “Görüntülü Hesap Açma” özelliği ile hizmet vermeye başladı.

Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından A1 Capital, hesap açma kolaylığı sağlayan yeni özelliğini bugün itibariyle kullanıma sundu. Yeni yatırımcıların evrak toplama sürecine girmeden, herhangi bir işlem onayı beklemeden, posta veya kurye süreci olmadan, yatırım dünyasına adım atabileceği “Görüntülü Hesap Açma” özelliği bugün itibarıyla hizmete alındı.

Dijital dönüşüm ve yapay zekâ temelli hizmetleri yakından takip ederek yatırım sağlayan A1 Capital, bu hizmet ile yeni yatırımcılara çok daha kolay hesap açma imkânı sunacak. Dakikalar içerisinde yatırım hesabı açılabilen “Görüntülü Hesap Açma” özelliği ile yatırımcılar herhangi bir evrak toplama ve yükleme ile vakit kaybetmeden yatırım hesaplarını açabilecekler.

Dakikalar içerisinde ücretsiz olarak hesap açılabilecek

Yatırım hesabı açmak isteyen kullanıcılar www.a1capital.com.tr adresinden “Görüntülü Hesap Açma” sistemine ulaşabilecek. A1 Capital satış ve operasyon uzmanları ile görüntülü olarak gerçekleşecek olan görüşme sonucunda anında hesap açma işlemi kısa sürede tamamlanacak.

Dijital onay ile gerçekleşecek olan yatırımcı hesabı açılışları ile evrak toplama, bekleme süresi, kurye süreci gibi uzun vakit alan süreçler ortadan kaldırılacak. Yatırımcılar bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Yeni yatırımcılar için çok faydalı bir adım

Yeni özellikleri Görüntülü Hesap Açma hakkında konuşan A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak, “Duyurduğumuz bu yeni özelliğimiz ile yatırımcılarımızın borsa dünyasına daha hızlı adım atmasını sağlamayı hedefliyoruz. Öncesinde uzun vakit alan evrak toplama süreci ve günler süren kurye, imza süreçleri ile yatırımcıların borsaya adım atması oldukça uzun vakitlere sebep oluyordu. Aracı kurumların da kullanımına açılan Görüntülü Hesap Açma imkânı ile çok hızlı bir şekilde yatırım hesabı açmış olacağız. Dijital onay yolu ile dakikalar içerisinde sunacağımız bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak yatırımcılara sunacağız. Zamandan büyük tasarruf sağlayan bu özellik ile yatırımcılar borsa dünyasına çok daha hızlı bir giriş sağlayabilecek.” dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 8.03.2022 10:43:00 1268 0

Tarih: 08.03.2022 10:43 Güncelleme: 08.03.2022 10:43
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00