SARUHANLI  - Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazan bayramı öncesi 885 kişiye nakdi yardımda bulundu.

Yapılan açıklamada 885 kişiye 100 lira olmak üzere toplam 88 bin 500 TL nakdi yardım yapıldığı bildirildi.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ? Ramazan Bayramı öncesi yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, ?Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından belirlenen 885 vatandaşımıza Ramazan Bayramı öncesinde para yardımı yaptık. Bu aileler ile ilgili vakıf yetkililerimiz gerekli araştırmayı yaparak ihtiyaç sahibi oldukları kanaatine vardılar. Ardından devlet tarafından sağlanan ödenekle yapılan nakdi yardımlar bu kişilerin banka hesap numaralarına yatırıldı. Para yardımı yapılan 885 vatandaşımıza 100 TL olmak üzere 88 bin 500 Türk lirası para yardımı yapıldı.

Kaymakam Kanyılmaz sözlerine şöyle devam etti; Vakfa başvuru yapan tüm ihtiyaç sahiplerinin durumunun kaymakamlık tarafından değerlendirildiğini ve gerekli yardım uygun görüldüğü takdirde mutlaka yapıldığını söyledi. Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu, bunun da paylaşmakla mümkün olduğunu anlattı.

Kanyılmaz, sözlerine şunları ekledi; ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak sosyal ve manevi görevimizi yerine getirdik. Tüm halkımızın Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramının mübarek olmasını temenni ediyorum.?



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 13.07.2015 16:29:12 543 0

Tarih: 13.07.2015 16:29
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00