Anahtar Kelimeler: Yaşında Demokrasi Nöbetinde

SARUHANLI - 15 Temmuz Cuma gecesi milli irade ve demokrasiye yönelik kalkışılan darbe girişimine karşı Saruhanlı´da sokağa dökülen halkın demokrasi nöbeti bir haftadan bu yana devam ediyor.

Cumhuriyet meydanında ki demokrasi nöbetine, ilçenin Kurtuluş mahallesinde ikamet eden 86 yaşındaki Cemile Karagül de katıldı.

Çocuklarının yardımıyla alana gelen Karagül, demokrasi şehitleri için okunan dualara eşlik ve Türk Bayrağını elinden bırakmadı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yaşlı kadının alanda bulunduğunu haber alınca yanına giderek Karagül´ün elini öptü ve kendisiyle bir süre sohbet etti.

5 çocuk ve 14 torunu bulunan Karagül, vatan ve millet için alana geldiğini, ilerleyen yaşına aldırmadan demokrasine nöbetine katılmak istediğini söyledi.

Başkan Yaralı ise Cemile ninenin sözleri karşısında duygulanarak, ?Millet olarak bizde bu azim ve irade, böylesine güçlü bir kararlılık varken, bu vatanı hiç kimse yıkamaz ve bölemez? dedi.

Vatan hainlere en güzel cevabın halk tarafından verildiğini, bu memleketi hainlere teslim etmeyeceklerini ifade eden Yaralı şöyle konuştu;

?Milli iradenin temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne, halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete, millete ve demokrasimize yönelik bu alçakça darbe girişimini kınıyor ve lanetliyorum. Yazıklar olsun. Darbe karşısında kahramanca duran ilçemiz halkına şükranlarımı sunuyorum. Darbe karşısında örnek bir duruş sergileyen yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum?

Başkan Yaralı, konuşmasının sonunda demokrasi direnişinde şehit düşen asker, polis ve vatandaşlara Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.



Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.07.2016 21:57:24 0
Tarih: 23.07.2016 21:57 Güncelleme: 23.07.2016 21:57
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri