Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

84 Öğrenci Mezun Oldu

84 Öğrenci Mezun Oldu

SARUHANLI - Saruhanlı Anadolu Lisesi'nin 12. dönem mezuniyet töreninde 36'sı kız, 48'i erkek olmak üzere toplam 84 öğrenci mezun oldu.

12. Dönem Mezuniyeti…

84 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

 

SARUHANLI - Saruhanlı Anadolu Lisesi’nin 12. dönem mezuniyet töreninde 36’sı kız, 48’i erkek olmak üzere toplam 84 öğrenci mezun oldu.

 

Anadolu Lisesi’nin 12. dönem mezuniyet töreni Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, veliler, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Okul Müdürü Hüseyin Kırtaş, törende yaptığı konuşmada başlangıçlar ile tanışmaların güzel ve heyecanlı, bitişler ve ayrılışların zor ve acı olduğunu ifade etti.

 

Kırtaş, mezun olan öğrencilere şöyle dedi: “Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okulumuza veda ediyorsunuz. Bu mevsim burada bitecek ama sizler başka iklimlerde çiçek açmaya devam edeceksiniz.”

 

Okul Müdürünün konuşmasının ardından mezun olan öğrenciler ile okuldaki öğretmenlerin tanıtım slaytı sergilendi. Daha sonra okulun felsefe öğretmeni Hüseyin Türker, davetlilere mini bir konser verdi.

 

Mezuniyet töreninde günün anısına şiirler okundu, şarkılar söylendi. Bunun ardından okulun kutsal emaneti olan bayrak ve flama, mezun olan öğrenciler tarafından bir alt sınıfa teslim edildi.

 

Programın son bölümünde okuldan mezun olan öğrenciler sahneye davet edilerek mezuniyet belgeleri verildi. Programın sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor