SARUHANLI - Saruhanlı'da Mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemeleri başladı.

2014 yılı üretim sezonuna ait tarımsal destek ödemeleri kapsamında, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) dâhil olan çiftçilere dekar başına Mazot, Gübre ve Toprak Analizi desteklemelerine yönelik çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan bu konuda yaptığı açıklamada, Saruhanlı'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde Çiftçi Kayıt Sisteminde kayıtlı bulunan 6 bin 500 çiftçiye toplam 3.381.980,42 lira ödeme yapıldığını kaydetti.

Doğrudan gelir desteği kapsamında mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemelerinin Ziraat Bankası aracılığı ile yapıldığını ifade eden Tuğan, Ayrıca; Yem Bitkileri, Kırsal Kalkınma ve Su Ürünleri Destekleme Ödemeleri ayırımı yapılmadan ilgili hesaplara aktarılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları sıfır ve iki rakamı ile biten çiftçilerimize 28 Şubat 2015 tarihinden bu yana ödemelerimiz devam ettiğini vurgulayarak, Bunun yanısıra kimlik numaraları dört ve altı rakamı ile biten çiftçilerimize 07.03.2015 tarihinden şube ve ATM lerden ödemeye başlanacak olup, kimlik numaraları 8 ile biten çiftçilerimize 14 Mart 2015 tarihinden itibaren ödemelere başlanacaktır.

Tuğan sözlerine şöyle devam etti; Ödemeler için Ziraat Bankası Saruhanlı-Manisa şubesi hafta sonlarında hizmet vermeye devam edecektir. Ayrıca çiftçilerimiz elinde bulunan Başak kart ile ATM'lerimizden Doğrudan Gelir Desteklerini çekebileceklerdir.

Elinde Başak kart bulunmayan çiftçilerimize şubemiz tarafından anında kart basımı yapılıp verilmektedir.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 5.03.2015 17:53:21 1572 0

Tarih: 05.03.2015 17:53
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00