Anahtar Kelimeler: ALAY İÇİN VEFA YÜRÜYÜŞÜ

MANİSA - Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çanakkale Savaşı´ndaki kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı şehitleri başta olmak üzere tüm Çanakkale şehitlerini anmak amacıyla vefa yürüyüşü düzenlenecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman,  57. Alay Çanakkale Vefa Yürüyüşü programına destek veren Sivil Toplum Kuruluşları ve kurumların temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi. İl müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Ensar Vakfı Şube Başkanı Arif Çeler, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, Hayrat Vakfı temsilcisi İsmail Mert Soylu, İHH Manisa Temsilcisi Necmettin Okumuş, TÜGAV Manisa Temsilcisi Mehmet Önal, Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş katıldı.

25 Nisan´da yapılacak program kapsamında Hatuniye Camii´nde sabah namazında Çanakkale konulu vaaz verilecek ve namaz sonrası vatandaşlara yarma çorbası ikramında bulunulacak.  Ardından saat 08.00´da vefa yürüyüşü yapılacak. Valilik önünden başlayan yürüyüş Garnizon Şehitliği´nde son bulacak. Garnizon Şehitliği´nde ise Kur´an-ı Kerim Tilaveti verilecek.

57. Alay Çanakkale Vefa Yürüyüşü etkinliğine Şehzadeler Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı, İlim Yayma Cemiyeti, Hayrat Vakfı, Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Ensar Vakfı, İHH Manisa Şubesi ve Türkiye Gençlik Vakfı destek veriyor.

Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, ?Sivil Toplum Kuruluşlar´ının temsilcileriyle düzenleyeceğimiz 57. Alay Çanakkale Vefa Yürüyüşü programı öncesi bir araya gelmiş bulunmaktayız. 25 Nisan´da düzenleyeceğimiz 57. Alay Çanakkale Vefa Yürüyüşü etkinliği için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Etkinliğimizin amacı Çanakkale Savaşı´ndaki kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı şehitleri başta olmak üzere tüm Çanakkale şehitlerini anmaktır. Bu kapsamda Çanakkale ruhunu gençlerimize yaşatmak istiyoruz.  Bunu da Sivil Toplum Kuruluşlarımızın işbirliğiyle yapacağız. 25 Nisan Pazartesi günü düzenleyeceğimiz anma etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz? dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.04.2016 09:50:07 450 0

Tarih: 22.04.2016 09:50
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri
26.04.2025 09:13:00