MAGAZİN - Bu yıl 54´üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali´nin kapanış töreni, yerli ve yabancı sanatçıların kırmızı halıdaki şıklık yarışına sahne oldu. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde 54´üncü kez gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Film Festivali´nde sanatçılar törene kırmızı halıda yürüyerek geçti. Sanatçılar giydikleri kıyafetlerle şıklık yarışına girdi.
Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilen 54. Uluslararası Antalya Film Festivali´nin kapanış töreninde sanatçıların yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz kırmızı halıdan geçerek salona girdi. Kırmızı halıdan Fadik Sevin Atasoy, Saba Mubarak, jüri başkanı Elia Süleiman ve eşi Lübnanlı şarkıcı Yasmine Hamdan da kırmızı halıda yürüyen diğer yıldızlar oldu.
Kırmızı halıda kadın sanatçılar birbirinden renkli ve şık kıyafetleriyle gazetecilere poz verdi. 54. Uluslararası Antalya Film Festivali´nin kapanış töreninde kırmızı halıda dünyaca ünlü Lindsay Lohan, Matt Dillon, Anthony Delon ve Adrian Greiner gibi isimler de yürüdü.
Yeşim Ceren Bozoğlu, ABD´li aktris Matt Dilon, Fadik Sevin Atasoy, Suzan Avcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, festivalle ilgili düşüncelerini gazetecilere aktardı.



Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

Atık İlaçlar Çöpe Değil, İmhaya Gidecek Saruhanlı Belediyesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba Mahallesine Cami Lojmanı Yapıyor

Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

Saruhanlı yakınlarında İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniği Hizmete Açıldı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 28.10.2017 08:17:59 622 0
Tarih: 28.10.2017 08:17 Güncelleme: 28.10.2017 08:17
Haberi Sesli Oku