SALİHLİ - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Salihli'nin 50 yıllık çöp sorunu Durasıllı Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan transfer istasyonu ile çözüldü. 50 yıllık vahşi depolama alanı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından rehabilite edilirken, Salihli'nin katı atıkları da Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’ne taşımaya başlandı. Başkan Cengiz Ergün ile bir araya gelen Gaffar Okkan Mahallesi Muhtarı İrfan Özdemir, "53 yıllık çöp sorununu çözdüğünüz için size minnettarız" diye konuştu.

Salihli'nin 50 yıllık çöp sorununu ortadan kaldırmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde büyük çaba sarf eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Durasıllı Mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan transfer istasyonu ile Salihli’nin evsel atıklarını Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’ne taşımaya başladı. Gaffar Okkan Mahallesi'nde bulunan vahşi depolama alanı da Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından rehabilite edilerek düzenlemesi yapıldı. Gaffar Okkan Mahallesi Muhtarı İrfan Özdemir, yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

"Bizi Büyük Bir Dertten Kurtardınız"

Başkan Cengiz Ergün ile bir araya gelen Mahalle Muhtarı İrfan Özdemir, "Salihli'de 53 yıllık çöp sorunumuz vardı. Ama en çok etki gören Gaffar Okkan Mahallesiydi. Bu 53 yıllık çöp sorununu çözdüğünüz için size minnettarız, çok teşekkür ederiz. Gaffar Okkan halkı adına ben buraya geldim. Hepsinin selamları var. Çok teşekkür ederim emeğiniz için. Bizi büyük bir dertten kurtardınız başkanım" ifadelerini kullandı.

"Salihli'de Çöp Sorunu Kökünden Çözüldü"

Artık çöplerin vahşi depolama alanına dökülmediği, Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanı'na taşındığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Salihli'de çöp sorunu kökünden çözülmüş durumda. Rehabilitesi, düzeltmesi de yapıldı artık. Bütün Gaffar Okkan Mahallesi'ne selamlarımı iletiyorum" diye konuştu.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi

Renkli tabak kuralı ile bağışıklık güçlendirilebilir

Hem öğretmenler hem veliler yarıştı

Manisa SAL'da heyecan başladı

Manisa'da 61 kadın öğretmen 24 Kasım’ı Gençlik Kampında kutladı

Eğitimci başkan emekli öğretmenleri konuk etti

Önce belgesel ardından söyleşi

Otomobil tarlaya uçtu: 1’i bebek 5 yaralı

Alaşehir’de sentetik ecza operasyonu: 1 tutuklama

16 yaşındaki genç kız av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 28.10.2022 14:50:00 951 0
Tarih: 28.10.2022 14:50 Güncelleme: 28.10.2022 14:50
Haberi Sesli Oku