AKHİSAR - Akhisar ilçesinde, belediye tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan `Akhisar Alışveriş Festivali` 29 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Akhisar ilçesinde, merakla beklenen `Akhisar Alışveriş Festivali` 29 Ocak`ta başlıyor. Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan festivalin tanıtım toplantısı ise yapıldı. 29 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasında planlanan festivalin sivil inisiyatif ile oluştuğuna vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, festival komitesini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Festivalin dördüncüsünün yapılmasının altını çizen Hızlı, "Festival ile ilgili altı çizilmesi gereken hususlar olduğunu düşünüyorum. Bunlardan bir tanesi bu festivalin dördüncüsünü yapabiliyor olmamızdır. Bu önemlidir, genellikle bu tür girişimler başlar ve sonrasında sonuç alınamaz ama komitedeki arkadaşlarımızın ısrarlı çalışmaları ile dördüncüsünü yapabiliyoruz, bu anlamda önemlidir. Bu festivale ilişkin söyleyebileceğimiz en önemli notlardan ikincisi ise tamamen Akhisar'daki esnaflarımızın sivil inisiyatifleri ile oluşmuş bir çalışmadır. Bu da Akhisar'ın bu anlamdaki gücünü ifade etmektedir. Festivalin faydasına değinecek olursak, çok faydası var ama en önemli faydası çok hızlı değişen ticaret şartları altında esnafımızın kendisini güncelleyebilme yeteneği ve kabiliyeti oluşuyor" dedi. 
Festival için çok ciddi emeklerin harcandığını kaydeden Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Abdurrahman Yılmaz ise, festival kapsamında ticari anlamda da bir hareketlilik olacağını belirtti. 
Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Ahlat da, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: 
"Bir alışveriş festivalinde yine hep beraberiz. Bu tür organizasyonları hep birlikte yapıyoruz. Akhisar Ticaret Borsası olarak yine ortak bir organizasyonun içerisinde yer alıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her sene ileriye gidildiği gibi yine bu sene çok başarılı çalışmalar yapılmış. Akhisar`ımıza hayırlı olsun diyorum."



Jandarmadan kaçak kazı yapan 10 kişiye suçüstü

Tedavi gören polis memuru hayatını kaybetti

Okul alışverişinde çocuk sağlığına dikkat

İntihar gibi ölüm! Dalgınlığı hayatına mâl oldu

Çaltepe’de Kaynak Suyu Gölete Dönüştü!

Başkan Cıllı, Çarşı Esnaflarıyla Kahvaltıda Buluştu

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Şüpheli ölüm: Bahçe katında ceset bulundu

15 yaşındaki çocuk başından vurulmuş halde bulundu

Saruhanlı Belediyespor Muaythai'de madalyalara ambargo koydu

Alaşehir'i duvar resimleriyle anlattı

Mütevellispor'da Rıdvan Türküler dönemi

3 gündür devam eden yangının şiddeti havadan görüntülendi

Av sezonu başladı, İzmir Balık Hali bereketle doldu

Uzman çavuşun otobüs geç geldi diye silah çektiği anlar kamerada

Zafer Bayramı coşkusu futbol turnuvasıyla taçlandı

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 22.01.2015 09:14:36 532 0

Tarih: 22.01.2015 09:14 Güncelleme: 22.01.2015 09:14
Haberi Sesli Oku
1.09.2025 18:18:00